ΣΥΡΙΖΑ: Φαρσοκωμωδία οι ενδοκυβερνητικοί διαξιφισμοί για τον ενιαίο φόρο ακινήτων

Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 14:10
UPD:14:12
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι το μόνο πράγμα στο οποίο μένει σταθερή και προσηλωμένη η κυβέρνηση εκτός από το μνημόνιο είναι η «πλήρης απαξίωση και ο εξευτελισμός του Κοινοβουλίου».

A- A A+

Για «εικόνα απόλυτης φαρσοκωμωδίας» στην κυβέρνηση κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στους ενδοκυβερνητικούς διαξιφισμούς για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανακοίνωσή του «οι κυβερνητικοί βουλευτές διαφωνούν στο ποιες κοινωνικές ομάδες θα εξοντωθούν πρώτες, αδιάφοροι για το ότι το συνολικό φορολογικό σύστημα των χαρατσιών συνιστά μια άνευ προηγουμένου δήμευση της περιουσίας και λεηλασίας των εισοδημάτων των ασθενέστερων και μεσαίων στρωμάτων».

«Μια χαρά τα λένε για τα αγροτεμάχια αλλά δεν αρκεί, όταν για την ταμπακιέρα του μνημονίου και των νέων μνημονιακών μέτρων που έρχονται ως επιστέγασμα της πλήρους αποτυχίας του προγράμματος λιτότητας, δεν υπάρχει ούτε λέξη από τους όψιμους αντιπάλους του κ.Στουρνάρα», προσθέτει η Κουμουνδούρου.

Υποστηρίζει ακόμη ότι το μόνο πράγμα στο οποίο μένει σταθερή και προσηλωμένη η κυβέρνηση εκτός από το μνημόνιο είναι η «πλήρης απαξίωση και ο εξευτελισμός του Κοινοβουλίου».

«Φαίνεται ότι οι κκ Σαμαράς και Στουρνάρας αισθάνονται πιο άνετα να συνομιλούν με τους δανειστές και να συμμορφώνονται στις απαιτήσεις τους, από το να  υπερασπίζονται απέναντι στην αντιπολίτευση και τον ελληνικό λαό την ανάλγητη πολιτική τους. Επιτέλους θα παραστεί έστω και μία φορά ο κ. Σαμαράς στην ώρα του πρωθυπουργού ή θα δοξάζεται κρυπτόμενος;», διερωτάται.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή