Σκληρή κόντρα Φ. Κρανιδιώτη - ΠΑΣΟΚ

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 18:34
UPD:18:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ο Φ. Κρανιδιώτης (φωτογραφία αρχείου) καταφέρθηκε εναντίον του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζοντάς το ως «μήτρα της λαμογιάς» και έκανε λόγο για καθεστώς λεηλασίας και καταστροφής επί τριάντα χρόνια στη χώρα.

A- A A+

Βαρείς  χαρακτηρισμούς αντάλλαξε σήμερα  ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, με το ΠΑΣΟΚ το οποίο του καταλογίζει ακροδεξιές  λογικές.

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του κ. Κρανιδιώτη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9, όπου καταφέρθηκε μεταξύ άλλων και εναντίον του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζοντάς το ως «μήτρα της  λαμογιάς».

Συγκεκριμένα έκανε λόγο για καθεστώς λεηλασίας και καταστροφής επί τριάντα χρόνια στη χώρα τονίζοντας πως «το ΠΑΣΟΚ έχει το know how. Το ΠΑΣΟΚ έχει τη μήτρα της λαμογιάς, με μηχανισμούς λεηλασίας στελεχωμένους από την Αριστερά».

Το ΠΑΣΟΚ απάντησε στις ύβρεις με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο κ. Κρανιδιώτης κάνει ότι μπορεί για να τον προσέξει κανείς.

«Ο κ. Κρανιδιώτης, που βρίσκεται στο δημόσιο λόγο επικαλούμενος τις σχέσεις του με την ηγεσία της ΝΔ και διασυνδέεται με την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ακροδεξιές λογικές, με τις δηλώσεις του ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα μήπως και τον προσέξει κανείς.»  τονίζει το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει: «Χτυπώντας και υβρίζοντας το ΠΑΣΟΚ υπονομεύει τη δημοκρατική ομαλότητα, τις προσπάθειες για πολιτική σταθερότητα στη χώρα και το ίδιο τον Πρωθυπουργό».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή