«Τεσσάρα» στην Καλλονή ο Παναιτωλικός

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013 21:24
UPD:21:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο παίκτης του Παναιτωλικού Μ. Σίλβα Τζούνιορ (δεξιά) σκοράρει εναντίον της ΑΕΛ Καλλονής, κατά τη διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

A- A A+

Στην έκτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Παναιτωλικός μετά την τρίτη και ευρύτερη μέχρι τώρα σε έκταση νίκη του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, ύστερα από το 4-0 επί της Καλλονής στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Λέσβου δείχνει να καταρρέει αγωνιστικά μετά την εντυπωσιακή εκκίνησή της, καθώς γνώρισε τη δεύτερη κατά σειρά συντριβή, μιας και είχε προηγηθεί το 1-5 από τον Άρη.

Οι γηπεδούχοι του Μάκη Χάβου δεν χρειάστηκαν παραπάνω από ένα ημίχρονο, εν προκειμένω το πρώτο, για να εδραιώσουν την εύκολη νίκη τους.

Στο 15΄ ο Μπόγιοβιτς άνοιξε το σκορ με προβολή, μετά από φάουλ του Γκάλο, στο 33΄ έγινε το 2-0 με προσπάθεια του Καμαρά και αφού η μπάλα κόντραρε στον Λεάντρο και στο 37΄ ο Τζούνιορ σημείωσε ένα εντυπωσιακό τέρμα με πολύ δυνατό σουτ από περίπου 30 μέτρα.

Η κατάσταση απλοποιήθηκε ακόμη περισσότερο για τον Παναιτωλικό, ενώ έγινε «βουνό» για το συγκρότημα της Λέσβου, στο 55ο λεπτό. Στο σημείο εκείνο ο Ποντάνι δέχθηκε την κίτρινη κάρτα του Ηλία Σπάθα, αφήνοντας τους «νησιώτες» με δέκα παίκτες.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 61ο λεπτό ο Μπόγιοβιτς ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διαφορά σκοράροντας το 4-0 μετά από σέντρα του Μπελόν και λάθος γύρισμα του Χωριανόπουλου προς τα πίσω.

Να σημειωθεί ότι ο Σέρβος επιθετικός του Παναιτωλικού είχε να σκοράρει από τη δεύτερη αγωνιστική και την αναμέτρηση εναντίον του ΠΑΟΚ, ενώ ως απόψε το συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας είχε σκοράρει μόλις έξι τέρματα σε οκτώ αγωνιστικές.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις