Σούπερ Λίγκα: Νίκη με ανατροπή ο Πανιώνιος, 2-1 τον Απόλλωνα

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013 19:08
UPD:19:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Δημήτρης Κολοβός παίκτης του Πανιωνίου πανηγυρίζει μετά την επίτευξη γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανιώνιος - Απόλλωνας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

A- A A+

Αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος, ο Πανιώνιος «γύρισε» το παιχνίδι με τον Κολοβό και πήρε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Σε ένα πολύ μέτριο πρώτο μέρος το μόνο που ξεχώρισε ήταν το γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 21ο λεπτό. Ο Φαρινόλα με σέντρα στην περιοχή έδωσε τη δυνατότητα στο Μίνγκα να σκοράρει με κεφαλιά και να δώσει το προβάδισμα στην «ελαφρά ταξιαρχία». Κακός ο Πανιώνιος στα πρώτα 45 λεπτά, με ένα σουτ του Κολοβού στο 20΄ από μακριά να περνάει λίγο άουτ.

Στο διάστημα των πρώτων 45 λεπτών ο Απόλλωνας είχε άλλη μία καλή στιγμή με τον Φαρινόλα στο 6ο λεπτό, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο επιθετικός της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ βρήκε στο πόδι του Κουλουχέρη κι έφυγε κόρνερ.

Οι παίκτες του Πανιωνίου μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο στην επανάληψη και από τα πρώτα λεπτά άρχισαν να πιέζουν την εστία του Τζόρβα. Κι αν στο 61΄ ο Γιάννου απέτυχε να νικήσει το γκολκίπερ του Απόλλωνα στο μεταξύ τους τετ-α-τετ, στο 63΄ ο Κολοβός με προβολή από το σημείο του πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια. Νέα τεράστια ευκαιρία για τους Νεοσμυρνιώτες στο 77΄ με τον Αραβίδη να αστοχεί προ κενής εστίας!

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, όμως, ο Κολοβός εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απομάκρυνση της μπάλας από το Δεληζήση και με πλασέ έδωσε προβάδισμα στον Πανιώνιο (2-1).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις