Σούπερ Λίγκα: Ισόπαλοι (2-2) Βέροια και ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013 19:16
UPD:21:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο παίκτης της Βέροιας Μίλγιαν Μρντάκοβιτς (Α) μάχεται για την κατοχή της μπάλας με τον παίκτη του ΠΑΣ Γιάννενα Δημήτρη Κολοβέτσιο (Δ) κατά τη διάρκεια του αγώνα Βέροια - ΠΑΣ Γιάννενα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο δημοτικό γήπεδο της Βέροιας.

A- A A+

Σημαντικό βαθμό, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, πήρε στην έδρα της η Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Παιχνίδι με πολλές φάσεις, τέσσερα γκολ και τη Βέροια να «επιστρέφει» από το 0-2, παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της ομάδας της Ημαθίας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινακατάφερε να πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό στα πρώτα 30 λεπτά και να προηγηθεί με 2-0, με τα γκολ των Ίλιτς (5΄) και Κοροβέση (30΄), ενώ μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Σέρβος επιθετικός έχασε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει ξανά.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έδειχνε να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι, αλλά μέσα σε 8 λεπτά (32΄39΄) οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω. Αρχικά με το σουτ του Καλτσά στο 32΄ μετά από κόρνερ και στο 39΄ ο Μπαργκάν με βολέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Βελλίδη (2-2).

Στο δεύτερο μέρος σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να χάνουν τεράστια ευκαιρία στο 90΄ να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, αλλά ο Βελλίδης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Μπαργκάν.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Λίλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 69΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις