Μίτσελ: «Αξίζαμε τη νίκη»

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 00:26
UPD:01:01
EPA/MARIO CRUZ

«Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είτε με νερό είτε χωρίς νερό στο γήπεδο», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μίτσελ.

A- A A+

Έμπλεος χαράς μετά τον αγώνα του «Ντα Λουζ», ο Μίτσελ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του καθώς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή τους και την προσήλωση στην επιλεγείσα τακτική για τον αγώνα με την Μπενφίκα.

«Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είτε με νερό είτε χωρίς νερό στο γήπεδο. Ήμασταν πολύ καλά στημένοι αμυντικά. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και θεωρώ πως αξίζαμε τη νίκη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας» υπογράμμισε ο Ισπανός τεχνικός.

«Όσο μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο το κάναμε, όταν όχι, ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες. Οι παίκτες μας έχουν καταλάβει πώς πρέπει να αγωνιζόμαστε. Δείξαμε πραγματική ομάδα και πιστεύουμε ότι ακόμη έχουμε πολλά να δείξουμε», πρόσθεσε.

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Όσο για το αν ο Ολυμπιακός απέκτησε προβάδισμα για τη δεύτερη θέση; «Σήμερα απλώς κάναμε ένα σημαντικό βήμα. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ψυχή και θέληση για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα».

Μιλώντας για τον αγώνα με τους Λουζιτανούς στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε δύο εβδομάδες, τόνισε: «Δείξαμε ότι η ομάδα μας έχει χαρακτήρα, δείξαμε όλα τα προσόντα μας και αντιμετωπίσαμε στα ίσα την Μπενφίκα. Είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε και στο γήπεδό μας». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις