Μίτσελ: «Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 21:39
UPD:23/10/2013 13:15
Olympiacos FC - Official YouTube Channel

Δείτε τι δήλωσαν τόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ και ο Πάουλο Μασάντο στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα απέναντι στην Μπενφίκα.

A- A A+

Η εκτός έδρας αναμέτρηση και μάλιστα με αντίπαλο του επιπέδου της Μπενφίκα δεν διαφοροποιεί τα σχέδια του Μίτσελ, που θα παρατάξει αύριο τον Ολυμπιακό στο «Ντα Λουζ» με στόχο τη νίκη.

«Στην πραγματικότητα δεν είναι το πιο καθοριστικό παιχνίδι αφού υπάρχουν και άλλα, όμως εμείς έτσι το βλέπουμε. Θέλουμε πολύ τη νίκη και είμαστε έτοιμοι να τη διεκδικήσουμε. Δεν σκεφτόμαστε την πρώτη θέση, αλλά να προκριθούμε», υπογράμμισε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Η Μπενφίκα είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Ερχόμαστε με σεβασμό να την αντιμετωπίσουμε και είμαστε περήφανοι που θα παίξουμε εδώ εναντίον της. Μπορεί να έχουμε τον Σαβιόλα και τον Ρομπέρτο, αλλά έχουμε και άλλους από διάφορες χώρες και όχι μόνο από την Ελλάδα. Η Μπενφίκα έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω κάποιον από την Μπενφίκα αυτός θα ήταν ο προπονητής της», πρόσθεσε.

Ο Μίτσελ ρωτήθηκε για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του, που εναντίον της Άντερλεχτ ήταν προβληματική. «Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα αμυντικά, αλλά να χάναμε. Πράγματι, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ο Ρομπέρτο είχε κάνει στο Βέλγιο εξαιρετική βραδιά. Ελπίζουμε το ίδιο να κάνει και αύριο αλλά η ομάδα να μην υποφέρει τόσο πολύ», απάντησε.

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Όσο για τη συνεργασία των Σαβιόλα και Μήτρογλου; «Είναι δύσκολο να παίξει καλύτερα ο Σαβιόλα σε σχέση με όσο έχει παίξει έως τώρα. Είναι παράδειγμα για όλους. Ο ρόλος του είναι πολύ σημαντικός και έχει βοηθήσει τον Μήτρογλου όπως και όλη την ομάδα».

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Μασάντο. «Η Μπενφίκα είναι το φαβορί για τον αυριανό αγώνα μόνο από την άποψη ότι παίζει στο γήπεδό της. Όσο για μένα, δεν έχω πρόβλημα που θα παίξω ξανά στο γήπεδο της Μπενφίκα, δεν αισθάνομαι διαφορετικά», είπε ο Πορτογάλος.

«Θυμάμαι ότι σ΄ αυτό το γήπεδο έκανα το ντεμπούτο μου. Αισθάνομαι καλά. Έχω δουλέψει να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου, ήρθα εδώ να βοηθήσω την ομάδα μου και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα», συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις