Champions League: Θεμέλιο πρόκρισης στη Λισαβόνα επιζητεί ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 11:37
UPD:11:48
REUTERS/HUGO CORREIA

Προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού στο στάδιο της Λισαβόνας, ενόψει του αγώνα με τη Μπενφίκα.

A- A A+

Με τις αναμετρήσεις των ομίλων 1-4 ολοκληρώνεται απόψε η 3η αγωνιστική στο τσάμπιονς λιγκ, με έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον καθώς στη Λισαβόνα ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από την Μπενφίκα, στο πλαίσιο του 3ου ομίλου.

Οι Πορτογάλοι διαθέτουν πολύ καλή ομάδα, όχι όμως καλύτερη σε σχέση με εκείνη της περυσινής περιόδου και οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν προκειμένου να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα αυξήσει τις ελπίδες τους για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL
OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Μοναδικό πρόβλημα για τον Μίτσελ αποτελεί η απουσία του Μπονγκ, όμως ο Χολέβας είναι καλά, ταξίδεψε με την αποστολή και θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ένα ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να βελτιώσει την ανασταλτική λειτουργία του, αφού εναντίον της Άντερλεχτ κινδύνεψε πολύ και η εστία του δεν παραβιάστηκε χάρις στον εξαιρετικό Ρομπέρτο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου οι Βέλγοι θα υποδεχθούν την Παρί Σεν Ζερμέν, με το συγκρότημα του Λοράν Μπλαν να είναι φαβορί για το τρίτο κατά σειρά τρίποντο, που αν επιτευχθεί αφήνει την Άντερλεχτ πολύ πίσω στη διεκδίκηση μιας θέσης (1-3) η οποία θα της επέτρεπε να συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από τις υπόλοιπες αποψινές συναντήσεις ξεχωρίζουν το ντέρμπι του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όπου η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί τη Γιουβέντους (2ος όμιλος), καθώς και το παιχνίδι της Μόσχας ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

REAL MADRID C.F.

JUVENTUS
Το πρόγραμμα: 

1ος όμιλος
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Σαχτάρ Ντόνετσκ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρεάλ Σοσιεδάδ

2ος όμιλος
Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους
Γαλατασαράι-Κοπεγχάγη 

3ος όμιλος
Άντερλεχτ-Παρί Σεν Ζερμέν
Μπενφίκα-Ολυμπιακός

4ος όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μόσχας- Μάντσεστερ Σίτι
Μπάγερν Μονάχου-Βικτόρια Πλζεν

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις