Ο Πανιώνιος «άλωσε» τους «Ζωσιμάδες»

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 21:22
UPD:21:44
EUROKINISSI/ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ EUROKINISSI

Οι παίκτες του Πανιωνίου προσπάθησαν να «καταστρέψουν» την καλή κυκλοφορία της μπάλας, στοιχείο που χαρακτηρίζει το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα, δυσκολεύοντας την πρώτη πάσα των γηπεδούχων.

A- A A+

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 σημείωσε ο Πανιώνιος, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Σκόρερ του «χρυσού» τέρματος των «κυανέρυθρων» ήταν ο Ντούνης στο 37ο λεπτό, ο οποίος επέτρεψε στο συγκρότημα της Νέας Σμύρνης ένα τρίποντο-οξυγόνο, που εκτίναξε τους φιλοξενούμενους στη βαθμολογική κατάταξη.

Οι παίκτες του Πανιωνίου προσπάθησαν να «καταστρέψουν» την καλή κυκλοφορία της μπάλας, στοιχείο που χαρακτηρίζει το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα, δυσκολεύοντας την πρώτη πάσα των γηπεδούχων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές να αναλώνονται σε μονομαχίες και σουτ εκτός περιοχής, άστοχα κατά κύριο λόγο.

Μια τέτοια προσπάθεια του Τζημόπουλου στο 13΄ κι ένα φάουλ του Μενδρινού στο 15΄ έφυγαν άουτ, νέο σουτ του Κοροβέση στο 19΄ μπλόκαρε ο Γιαννακόπουλος, με τον τερματοφύλακα των «κυανέρυθρων» να αποκρούει και το σουτ του Βίλα, στο 30΄.

Στο 37΄, όμως, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-1 από σοβαρό αντίπαλο λάθος, καθώς Κολοβέτσιος και Τζημόπουλος μπερδεύτηκαν με τυχερό αποδέκτη τον Ντούνη, ο οποίος πλάσαρε τον Βελλίδη και άνοιξε το σκορ.

Ο ΠΑΣ ενέτεινε την πίεση στην επανάληψη, χωρίς πάντως να μπορεί να βγάλει φάσεις. Αν εξαιρεθεί ένα σουτ του Κοροβέση νωρίς στην επανάληψη (47΄), που απέκρουσε σε κόρνερ ο Γιαννακόπουλος, οι γηπεδούχοι έκαναν νέα αξιόλογη φάση ύστερα από ένα εικοσάλεπτο, όταν στο 66΄ο Κούρντι πρόλαβε σωτήρια τον Βισέντο.

Η τελευταία αξιόλογη στιγμή της ομάδας από την Ήπειρο για να φτάσει στην ισοφάριση καταγράφηκε στο 74ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Ίλιτς η μπάλα θα περάσει από τους πάντες για να αποκρούσει τελικά σε κόρνερ ο Γιαννακόπουλος.

Πολύ πιο κοντά στο γκολ έφτασε ο Πανιώνιος, όταν ο Μαρουκάκης «σημάδεψε» το δεξί δοκάρι του Βελλίδη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις