Σούπερ Λίγκα: Αυλαία στους «Ζωσιμάδες»

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 10:40
EUROKINISSI/ACTION IMAGES

Με νίκη η ομάδα της Ηπείρου, που ισοβαθμεί στην 9η θέση με τον Αστέρα Τριπολης, θα κάνει ένα μεγάλο βαθμολογικό άλμα, που θα τη φέρει να πέμπτη μαζί με τον Πανθρακικό και την Ξάνθη (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με την αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πανιώνιο πέφτει απόψε (19:30) η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Με νίκη η ομάδα της Ηπείρου, που ισοβαθμεί στην 9η θέση με τον Αστέρα Τριπολης, θα κάνει ένα μεγάλο βαθμολογικό άλμα, που θα τη φέρει να πέμπτη μαζί με τον Πανθρακικό και την Ξάνθη.

Από την άλλη, όμως, οι «κυανέρυθροι» δεν μετέβησαν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου για να χάσουν αλλά για να δώσουν «μάχη», καθώς με απολογισμό έξι βαθμών μοιράζονται την προτελευταία θέση με τον ΟΦΗ.

Ο Στρούνα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του «Άγιαξ της Ηπείρου» από τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος δεν υπολογίζει τους Ντε Βινσέντι, Τσάβες και Μπέριο.

Την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα συνθέτουν οι Βελλίδης, Αμπάρης, Λίλα, Βίλα, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Ιλιτς, Ντάσιος, Ρουμπουλάκου, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Κεϊτά, Κρητικός, Βισέντο, Αυγενικού, Γιάκος και Στρούνα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο μοναδικό πρόβλημα αποτελεί η απουσία του Λάσνικ. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Καπάνταης, ο οποίος ξεπέρασε την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Την αποστολή της νεοσμυρνιώτικης ομάδας συγκροτούν οι, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρντι, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Ριβέρο, Καλτσάς, Ντούνης, Κολοβός, Αραβίδης, Καμπάνταης, Μενδρινός, Μαρουκάκης, Γιάννου και Πάνος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις