Ισόπαλο το ντέρμπι του Ηρακλείου

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013 20:09
UPD:20:20
ICON PRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Φάση από τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

A- A A+

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι του Ηρακλείου, καθώς ύστερα από αμφίρροπη μάχη ΟΦΗ και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και στο ντεμπούτο του Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο των γηπεδούχων.

Με σαφείς εντολές από τον Πορτογάλο προπονητή τους για μεγάλη πίεση στη μεσαία γραμμή, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να «κόψουν» την καλή κυκλοφορία του αντίπαλου για να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα.

Ως εκ τούτου κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και το πάθος, με αποτέλεσμα το καλό θέαμα να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Χαρακτηριστικό της μετριότητας του παιχνιδιού είναι το γεγονός ότι το πρώτο καλό (και άστοχο) σουτ έγινε μόλις στο 25΄, από τον Φραγκουλάκη.

Στο 28ο λεπτό ο Διαμαντάκος νίκησε, με σουτ, τον Δασκαλάκη, που φέρει ευθύνη για το γκολ κι έκανε το 0-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν χάρηκαν για πολύ το προβάδισμα, αφού στο 41΄ ο Παπάζογλου ισοφάρισε με κεφαλιά, τιμωρώντας τη «μισή» έξοδο του Αθανασίου.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να υπερέχει και στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία στο 52ο λεπτό: ο Φραγκουλάκης έβγαλε τον Κουτσιανικούλη μόνο απέναντι στον Αθανασίου, ο επιθετικός πλάσαρε, ο τερματοφύλακας απέκρουσε και η μπάλα πήρε ύψος και χτύπησε στο δοκάρι του Εργοτέλη, ενώ στο 76΄ ο Έλληνας γκολκίπερ είπε «όχι» και στον Παπάζογλου, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις