Σούπερ Λίγκα: Δεύτερο διαδοχικό «διπλό» ο Άρης

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013 18:06
UPD:19:39
ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, όπως και στη Νέα Σμύρνη ήταν ο Ουντότζι. Ο Νιγηριανός, ο οποίος με το γκολ που πέτυχε πριν από δύο εβδομάδες στην Αθήνα χάρισε τη νίκη στον Άρη με 2-1, ήταν αυτός που «χτύπησε» και στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

A- A A+

Η ανοδική πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα συνεχίζεται. Για έξι αγωνιστικές η ομάδα της Θεσσαλονίκης αγνοούσε τι σημαίνει η λέξη νίκη και στις δύο τελευταίες πέτυχε ισάριθμες και, μάλιστα, εκτός έδρας. Μετά το «διπλό» επί του Πανιωνίου, οι «κίτρινοι» πέρασαν νικηφόρα και από τη Βέροια με 1-0 και βελτίωσαν ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική τους θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, όπως και στη Νέα Σμύρνη ήταν ο Ουντότζι. Ο Νιγηριανός, ο οποίος με το γκολ που πέτυχε πριν από δύο εβδομάδες στην Αθήνα χάρισε τη νίκη στον Άρη με 2-1, ήταν αυτός που «χτύπησε» και στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Με κεφαλιά στο 61’ από κόρνερ του Τάτου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αναστασόπουλου και χάρισε στην ομάδα του το δεύτερο διαδοχικό «τρίποντο».

Το ντεμπούτο του Στέφαν Στόικα στον πάγκο της «βασίλισσας» του Βορρά δε συνοδεύτηκε με επιτυχία. Ο Ρουμάνος είδε την ομάδα του να παίζει καλύτερα στο πρώτο μέρος, αλλά να μη βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, γεγονός που «πλήρωσε» στην επανάληψη μετά από αδράνεια της άμυνας.

Στο 70΄ από κεφαλιά του Μπαργκάν η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο παιχνίδι. Η Βέροια γνώρισε την 5η ήττα σε 8 παιχνίδια και από νωρίς καλείται να δώσει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στις καθυστερήσεις ο Άρης έμεινε με 9 παίκτες, καθώς ο διαιτητής Βοσκάκης απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τους Οικονομόπουλο (για θέατρο) και Αγκάνθο (φάουλ). Με το που τελείωσε το ματς ο ρέφερι του αγώνα απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη και τον Πουλίδο του Άρη, ενώ ο παίκτης του έδινε το χέρι για συγχαρητήρια.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις