Σούπερ Λίγκα: Σε τροχιά τίτλου ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013 20:12
UPD:20:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο Βίτορ Μιγκέλ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του.

A- A A+

Με δύο κεφαλιές του Μιγκέλ Βίτορ, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, στο δεύτερο χρονικά ματς της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο ο «Δικέφαλος» του Βορρά έφτασε στο 4ο «τρίποντο» σε ισάριθμα παιχνίδια μέσα στην Τούμπα, διατηρώντας το απόλυτο στην έδρα του.  

Οι Αρκάδες, που μπήκαν καλύτερα στο ματς και δεν απειλήθηκαν στο πρώτο ημίωρο,παρουσίασαν αμυντικά κενά, κυρίως στο κέντρο. Από το σημείο εκείνο ο Πορτογάλος στόπερ του ΠΑΟΚ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 40ολεπτό από το κόρνερ του Στοχ. Το γκολ ήλθε σε καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού και κυριολεκτικά «έκοψε τα πόδια» των φιλοξενούμενων.

PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, πίεσε ψηλά τους παίκτες του Αστέρα και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Τα πάντα τελείωσαν στο 57΄. Μετά από φάουλ του Λίνο ο Μιγκέλ Βίτορ εκμεταλλεύτηκε γι' άλλη μια φορά την αδράνεια των αμυντικών του Αστέρα και με νέα κεφαλιά έκανε το 2-0. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε, με την πελοποννησιακή ομάδα να μη μπορεί να αντιδράσει και τους Θεσσαλονικείς να κρατούν δυνάμεις ενόψει του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης με τη Μακάμπι Χάιφα, για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις