ΑΔΕΔΥ: Επιχειρούν εξίσωση των συνδικαλιστικών αγώνων με μεμονωμένες ενέργειες

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 15:47
UPD:15:48
FOSPHOTOS /Panayiotis Tzamaros

Η ΑΔΕΔΥ ξεκαθαρίζει πως «καταδικάζει με αποτροπιασμό και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τη μαφιόζικη και απαράδεκτη ενέργεια του προέδρου του σωματείου εργαζομένων του "Σωτηρία"».

A- A A+

Καταδικάζει η ΑΔΕΔΥ το περιστατικό εκβίασης της διοικήτριας του νοσοκομείου «Σωτηρία» από τον συνδικαλιστή που συνελήφθη, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση ότι χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη ενέργεια «με στόχο να απαξιώσει τους αγώνες των εργαζομένων, να διασύρει τα συνδικάτα και ιδιαίτερα το συνδικαλιστικό κίνημα των υγειονομικών».

Όπως αναφέρει, θεωρεί απαράδεκτες τις προσπάθειες της κυβέρνησης αλλά και κάποιων ΜΜΕ που «επιχειρούν να εξισώσουν τους αγώνες των εργαζομένων και του Συνδικαλιστικού κινήματος με μεμονωμένες και καταδικαστέες ενέργειες».

Την ίδια στιγμή ξεκαθαρίζει πως «καταδικάζει με αποτροπιασμό και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τη μαφιόζικη και απαράδεκτη ενέργεια του προέδρου του σωματείου εργαζομένων του "Σωτηρία"».

«Οι εργαζόμενοι μέσα από τις δικές τους δημοκρατικές και συλλογικές διαδικασίες, θα καταδικάσουν και θα απομονώσουν με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τέτοιους "συνδικαλιστές" και τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές», συμπληρώνει η ΑΔΕΔΥ.

«Τέλος», συνεχίζει, «οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την ανατροπή της κυβερνητική πολιτικής που καρατομεί τα κοινωνικά αγαθά, ξεπουλάει το δημόσιο πλούτο και καταδικάζει το λαό στην εξαθλίωση».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή