Σούπερ Λίγκα: Στο Αγρίνιο πέφτει η αυλαία της 7ης ημέρας

Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 11:02
UPD:13:32
ICON/ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στις 19:30 ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με ένα σημαντικό παιχνίδι θα κλείσει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, καθώς στις 19:30 ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, η μοναδική μέχρι σήμερα που έχει στερήσει βαθμούς στο πρωτάθλημα από τον επελαύνοντα πρωταθλητή Ολυμπιακό, παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά η βαθμολογική συγκομιδή της δεν είναι ανάλογη (6 βαθμοί), με αποτέλεσμα να «καίγεται» για τη νίκη.

Αγωνιστικά, ο Παναιτωλικός θα παίξει απόψε χωρίς τον αρχηγό του, Γιώργο Θεοδωρίδη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής καθώς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Δάρλας, Ιωάννου, Άσκες, Μουμίν, Καλογέρης, Μύγας, Κουτρομάνος, Τακίδης. 

Ο Μάκης Χάβος έχει πάρει στην αποστολή τους, Μπόγιοβιτς, Μπικέι, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Πόι, Καλί, Μπελόν, Ράφαελ, Κούσα, Μελισσά, Μπακάκη, Πασά, Σφακιανάκη, Παπουτσογιαννόπουλο, Γκόλια, Κουτσοσπύρο και Στεφανάκο.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τον Τόμας Ντε Βινσέντι, καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση του.

Ακόμη και χωρίς τον Αργεντινό «μαέστρο», όμως, η ομάδα της Ηπείρου έχει ως κίνητρο την τρίτη θέση, στην οποία θα φτάσει αν σήμερα κατορθώσει να νικήσει στο Αγρίνιο.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει συμπεριλάβει στην αποστολή του ΠΑΣ τους, Βελλίδη, Αμπάρη, Αυγενικού, Κρητικό, Ρουμπουλάκου, Λίλα, Βίλα, Ίλιτς, Τσουκαλά, Μιχαήλ, Ντάσιο, Τσάβες, Κεϊτά, Κοροβέση, Κολοβέτσιο, Τζημόπουλο, Μπέριο, Γιάκο και Στρούνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις