Σούπερ Λίγκα: Με Μάντζιο ο Λεβαδειακός, 1-0, την Καλλονή

Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013 20:09
UPD:20:10
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Με γκολ του Μάντζιου στο 75΄ ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 της Καλλονής, που από το 60΄ αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Περόνε.

Το μόνο που έλλειψε στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς ήταν το γκολ. Διότι και οι δύο ομάδες έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά καμία από αυτές δε βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 4΄ το σουτ του Λεοζίνιο έεφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 11΄ ο Σιδεράκης απέκτουσε σωτήρια το πλασέ του Λυκογιάννη. Τετ-α-τετ με τον Πρζιρόβσκι βγήκε στο 19΄ ο Περόνε, αλλά την τελευταία στιγμή ο Σανγκινέτι έβαλε την προβολή στον Αργεντινό φορ της Καλλονής κι απεσόβησε τα χειρότερα για την ομάδα του.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Λέσβου στο 39΄ με τον Αναστασιάδη να πιάνει την κεφαλιά εντελώς αμαρκάριστος, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την τεράστια ευκαιρία από πλευράς Λεβαδειακού, όταν ο Κονέ σχεδόν σε άδεια εστία έστειλε τη μπάλα άουτ!

Η ανόητη ενέργεια του Περόνε στο 60ο λεπτό έμελλε να «σημαδέψει» την αναμέτρηση και να κάνει κακό στην ομάδα του. Ο Αργεντινός φορ κτύπησε εκτός φάσης το Λαμπρόπουλο, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα και να αφήσει την Καλλονή με 10 παίκτες. Οι γηπεδούχοι πίεσαν έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 75 άνοιξαν το σκορ με το υποδειγματικό πλασέ του Μάντζιου, μετά την ασίστ του Μπούστο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις