Νέο «σόου» Μήτρογλου στο 6-0 επί της Βέροιας

Ο «Γερμανός» σημείωσε το τέταρτο φετινό χατ-τρικ σε 36 ημέρες
Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013 17:49
UPD:18:08
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ερχόμενος με κεκτημένη ταχύτητα από το «Κονστάντ Βάντεν Στοκ», ο Μήτρογλου βρήκε πολύ νωρίς το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. 

A- A A+

Με τον Κώστα Μήτρογλου να αποδεικνύει για άλλη μια φορά την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται φέτος και να πιστώνει το λογαριασμό του με το τέταρτο χατ-τρικ σε διάστημα 36 ημερών (!), ο Ολυμπιακός συνέτριψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Βέροια με 6-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Οι πρωταθλητές πιστοποίησαν την περίοδο φόρμας την οποία διανύουν, ξεφεύγοντας με έξι βαθμούς από Εργοτέλη και ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο» να παίζει πάντως αργότερα με τον Παναθηναϊκό.

Ερχόμενος με κεκτημένη ταχύτητα από το «Κονστάντ Βάντεν Στοκ», ο Μήτρογλου βρήκε πολύ νωρίς το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Αφού στο 5ο λεπτό το σουτ του Φουστέρ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Βέροιας, στο 8΄ ο Μήτρογλου έκανε το 1-0 σκοράροντας με προβολή στο σουτ που επιχείρησε ο Μανιάτης από το ημικύκλιο της περιοχής.

Η επιθετικότητα του Ολυμπιακού συνεχίστηκε αμείωτη και στο 14΄ ο Αναστασόπουλος απέκρουσε το σουτ του Σαβιόλα, αλλά στο 20΄ δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 2-0 από την κεφαλιά του Μήτρογλου στο δεύτερο δοκάρι, μετά τη σέντρα του Παπάζογλου.

OLYMPIACOS FC

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βέροια.

Στο 24΄ νέο σουτ του Σαβιόλα εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Βέροιας και στο 26΄ ήταν η σειρά του Ρομπέρτο να… ξεμουδιάσει, εξουδετερώνοντας την προσπάθεια του Καλτσά που βρέθηκε απέναντί του σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν την ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους στο 32ο λεπτό, με τον Αναστασόπουλο να αποκρούει το πέναλτι του Σαβιόλα, μετά την παράβαση του Αμαραντίδη στον Βάις.

Κόκκινη καταιγίδα

ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η εξέλιξη του αγώνα επέτρεψε στον Ολυμπιακό να «κατεβάσει στροφές» και ταχύτητα, δίνοντας την ευκαιρία στη Βέροια να φανεί απειλητική σε κάποιες περιπτώσεις, όπως στη φάση του 55ου λεπτού με το απευθείας φάουλ του Καλτσά που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ρομπέρτο.

Η προσπάθεια της μακεδονικής ομάδας να παίξει επιθετικά είχε όμως το αντίτιμό της, καθώς στο 63ο λεπτό ο Κάμπελ «άνοιξε λογαριασμό» στο ελληνικό πρωτάθλημα εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Φουστέρ, ο οποίος είχε αλλάξει ωραία την μπάλα με Σαβιόλα και Μητρογλου.

Στο 71΄ ο νεαρός Κοσταρικανός έγινε και δημιουργός, όταν ύστερα από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας τη γύρισε από δεξιά στον επερχόμενο Μανιάτη, που από το ύψος του πέναλτι υποχρέωσε τον Αναστασόπουλο να μαζέψει την μπάλα για τέταρτη φορά από τα δίχτυα του.

Ατυχώς για τον ικανό Έλληνα τερματοφύλακα, αυτή δεν θα ήταν και η τελευταία. Στο 81ο λεπτό ο Μήτρογλου κατέγραψε το τέταρτο φετινό χατ-τρικ (τρίτο στο πρωτάθλημα) και δεύτερο σε τέσσερις ημέρες, όταν με αριστερό «κεραυνό» έξω από την περιοχή έγραψε το 5-0, δίνοντας συνέχεια σε ένα εντυπωσιακό επίτευγμα που ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου, εναντίον του Λεβαδειακού.

OLYMPIACOS FC

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο «Γερμανός» πίστωσε το ενεργητικό του και με μια ασίστ, καθώς αν και σε θέση βολής προτίμησε να πασάρει στον Κάμπελ, ο οποίος με ωραίο αριστερό πλασέ σημείωσε το έκτο γκολ του Ολυμπιακού, στην πιο ευρεία φετινή νίκη της πειραϊκής ομάδας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις