Νίκη-«χρυσάφι» ο Άρης στη Νέα Σμύρνη

Οι «κίτρινοι» πήραν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα και ξέφυγαν από την τελευταία θέση
Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013 22:22
UPD:06/10/2013 01:09
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Φάση από τον αγώνα του Πανιώνιου με τον Άρη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

A- A A+

Έπρεπε να περάσουν επτά αγωνιστικές για να σημειώσει την πρώτη νίκη του ο Άρης στη φετινή Σούπερ Λίγκα και μάλιστα εκτός έδρας. Με γκολ των Αγάνθο (62΄) και Ουντότζι (88΄) οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης επικράτησαν στη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου με 2-1 κάνοντας την ανατροπή, καθώς οι «κυανέρυθροι» είχαν προηγηθεί στο 58΄ με τον Καμπάνταη.

Με τη νίκη της η ομάδα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς, που ας σημειωθεί ότι από το 64ο λεπτό έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσουμάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, έφτασε στους πέντε βαθμούς και για πρώτη φορά φέτος «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση της κατάταξης.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα χειρότερα που έχουν παιχθεί μέχρι τώρα στη Σούπερ Λίγκα. Άτεχνο, χωρίς ρυθμό και με πολλά νεύρα, το θέαμα απουσίασε από τη Νέα Σμύρνη, αφού κάποια μακρινά σουτ στα οποία αναλώθηκαν οι δύο αντίπαλοι δεν απέφεραν αποτέλεσμα.

Όλα αυτά άλλαξαν στην επανάληψη, κυρίως μετά το γκολ του Καμπάνταη που ήρθε νωρίς και ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να επιτεθούν για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Δύο λεπτά πριν το 1-0 ο Ίμπε είχε χάσει καλή ευκαιρία για τον Άρη, αλλά ο Γιαννακόπουλος βγήκε νικητής στη μονομαχία με τον αντίπαλό του.

Στο 58ο λεπτό ο Διούδης απέκρουσε αρχικά το σουτ του Αραβίδη, αλλά ο Καμπάνταης πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0. Οι Νεοσμυρνιώτες δεν χάρηκαν όμως για πολύ, αφού στο 62΄ η κεφαλιά-ψαράκι του Αγάνθο (από εκτέλεση κόρνερ) έφερε την ισοφάριση, για να μείνουν οι Θεσσαλονικείς με δέκα, δύο λεπτά αργότερα.

Η επιμονή και το πάθος των φιλοξενούμενων, όμως, ανταμείφθηκε με το καταπληκτικό γκολ του Ουντότζι λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, όταν ο Νιγηριανός επιθετικός «ζύγισε» το δεξί πόδι του έξω από την αντίπαλη περιοχή και με ασύλληπτο σουτ «σκότωσε» τον Πανιώνιο. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις