Ισπανία: Τραυματίας και ο Μασεράνο στην Μπαρτσελόνα

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 14:22
UPD:14:56
EPA/JOSE SENA GOULAO

Ο Χαβιέρ Μασεράνο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών, θα μείνει εκτός δράσης για 15 ημέρες, που σημαίνει ότι θα απουσιάσει τόσο από τα παιχνίδια με την Αλμερία και τη Βαγιαδολίδ για την πριμέρα ντιβισιόν, όσο και από τον αγώνα της προσεχούς Τρίτης με τη Σέλτικ, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

A- A A+

Για δύο εβδομάδες θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χαβιέρ Μασεράνο ο Χεράρδο Μαρτίνο στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο Αργεντινός άσσος των «μπλαουγκράνα» τραυματίστηκε χθες, στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Μασεράνο χτύπησε μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα, σε σύγκρουση με τον συμπαίκτη του Σέρχιο Μπουσκέτς αλλά αντικαταστάθηκε στο 30΄, ενώ οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα έδειξαν τράβηγμα στο μηρό.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για 15 ημέρες, που σημαίνει ότι θα απουσιάσει τόσο από τα παιχνίδια με την Αλμερία και τη Βαγιαδολίδ για την πριμέρα ντιβισιόν, όσο και από τον αγώνα της προσεχούς Τρίτης με τη Σέλτικ, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Να σημειωθεί ότι η αμυντική γραμμή των πρωταθλητών Ισπανίας στερείται ήδη τις υπηρεσίες των Ζόρντι Αλμπα και Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος δεν έχει επανέλθει μετά την επέμβαση στο γόνατο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις