Ισπανία: Εκτός έδρας νίκες για Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 00:48
A- A A+

Πέντε στα πέντε για Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης στην πριμέρα ντιβιζιόν.  Και οι δύο επικράτησαν εκτός έδρας με 4-0 της Ράγιο Βαγεκάνο και 2-0 της Βαγιαδολίδ αντίστοιχα.

«Χέρι-χέρι» βαδίζουν στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, μετά από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, έχοντας το απόλυτο σε συγκομιδή βαθμών (15). Οι «ροχιμπλάνκος» δυσκολεύτηκαν για ένα ημίχρονο απέναντι στη Βαγιαδολίδ, αλλά στην επανάληψη βρήκαν τον τρόπο με τους ΡαούλΓκαρσία και Ντιέγκο Κόστα να πετύχουν δύο γκολ και να φύγουν με ένα ακόμη «τρίποντο» από το «Ζοζέ Ζορίγια».

Δύσκολα μπορεί να θυμηθεί κανείς παιχνίδι που η Μπαρτσελόνα πέτυχε 4 γκολ, χωρίς να έχει σκοράρει, τουλάχιστον, μία φορά ο Λιονέλ Μέσι. Όμως, συνέβη και αυτό στο «Βαγέκας», όπου οι Καταλανοί επιβλήθηκαν με 4-0 της Ράγιο Βαγεκάνο με το Μέσι να παίζει και στα 90 λεπτά αλλά να μη σκοράρει! Στο...ρόλο του Αργεντινού σταρ αυτή την φορά ήταν ο Πέδρο, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε 10 λεπτά πριν τη λήξη του ματς ο Φάμπρεγας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις