Σούπερ Λίγκα: Ανεβαίνει ο Πανθρακικός, 1-0 τη Βέροια

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 20:07
UPD:20:21
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Ακόμη ένα πολύτιμο τρίποντο ενόψει της απαιτητικής συνέχειας πήρε σήμερα ο Πανθτρακικός, που με εκτελεστή τον μόνιμο πια σκόρερ του, Ιγκόρ, επικράτησε με 1-0 της Βέροιας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από την αρχή, με τη Βέροια να έχει μόλις στο 1ο λεπτό μια ευκαιρία όταν ο Ζεζίνιο σούταρε έξω από την περιοχή για να μπλάρει σε δύο χρόνους ο Σέρεμετ.

Στο 9΄ ο Αναστασόπουλος έκανε το ίδιο στην προσπάθεια του Τζάνη, στο 24΄ το εν κινήσει σουτ του Αμαραντίδη έστειλε την μπάλα μόλις άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Καλτσάς έκανε το γύρισμα αλλά ο Μπεν δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία. 

Στο 42΄, όμως, ο Ιγκόρ άνοιξε το σκορ φτάνοντας στα τέσσερα τέρματα στο πρωτάθλημα, όταν στο γύρισμα του Κάσες ο Βραζιλιάνος φορ ξέφυγε από τον Μπάρμπα και πλάσαρε τον Αναστασόπουλο.

Στο 53΄ ο Καλτσάς, με τακουνάκι, έβγαλε στην περιοχή τον Μρντάκοβιτς, αλλά ο Σέρεμετ κράτησε ανέπαφο το τέρμα του με την άκρη των δαχτύλων του στην προσπάθεια του αντίπαλου επιθετικού.

Από εκείνο το σημείο και ύστερα ο ρυθμός έγινε υποτονικός, αφού ο Πανθρακικός φρόντισε να κρατήσει τα κεκτημένα απέναντι σε μια Βέροια που δεν μπορούσε και η οποία στο 86΄ έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μπάρμπα (2η κίτρινη) για μαρκάρισμα στον Ζεκίνια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις