Σούπερ Λίγκα: Μοιρασιά στο «Παγκρήτιο» για Εργοτέλη και Πανιώνιο

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 20:06
UPD:23/09/2013 09:27
ICON PRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Φάση από τον αγώνα του Εργοτέλη με την ομάδα της Νέας Σμύρνης στο «Παγκρήτιο» στάδιο.

A- A A+

Το γκολ του Βραζιλιάνου Μπαμ Μπαμ στο 68΄ δεν ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Εργοτέλη απέναντι στον Πανιώνιο στο «Παγκρήτιο» στάδιο, καθώς οι γηπεδούχοι ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης από το πέναλτι του Αραβίδη, που κέρδισε ο Λαμπρόπουλος απόν Πίτσο.

Η ομάδα του Ηρακλείου ξεκίνησε πιο δραστήρια και μόλις στο 3ο λεπτό είχε μια πολύ καλή στιγμή με τον Μπαμ Μπαμ, με την κεφαλιά του Βραζιλιάνου στη σέντρα του Τζανακάκη να περνά μόλις άουτ. Σταδιακά οι «κυανέρυθροι» ισορρόπησαν και «φρέναραν» το ρυθμό, σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως, ο αγώνας απέκτησε αίφνης μεγάλο ενδιαφέρον, με την αρχή να σηματοδοτεί ένα αξιόλογο αλλά άστοχο σουτ του Χαντί, στο 35΄.

Στο 42΄ και στη σέντρα του Μπαμ Μπαμ ο Αναστασάκος μόλις και δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά και να σκοράρει, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Πανιώνιος κατέγραψε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στην αναμέτρηση, με τον Παναγιωτούδη μόνο στη μεγάλη περιοχή να σουτάρει και τον Αθανασίου να κρατά απαραβίαστη την εστία του.

Οι «κυανέρυθροι» επέστρεψαν για να παλέψουν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας μια καλή ευκαιρία για το 1-1 στο 56΄, όταν το σουτ του Γιάννου ανάγκασε τον Αθανασίου σε εντυπωσιακή επέμβαση. 

Το γκολ όμως ήρθε για τους γηπεδούχους και το σημείωσε η φετινή αποκάλυψη του Εργοτέλη, ο Βραζιλιάνος Μπαμ Μπαμ, ο οποίος στο 68ο λεπτό έκανε το 1-0 χάρις στο πείσμα του Αναστασάκου, που δεν εγκατέλειψε τη φάση.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας όδευε σε ακόμη μια νίκη των γηπεδούχων, στο 90΄ ο Πίτσος ανέτρεψε τον Λαμπρόπουλο και ο ψύχραιμος Αραβίδης έκανε το 1-1 από τα 11 μέτρα, δίνοντας ανέλπιστο βαθμό στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις