Σούπερ Λίγκα: Ο ΠΑΟΚ με Βούκιτς, 1-0, τον Πλατανιά

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 17:51
UPD:19:02
MOTION TEAM

Φάση από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά.

A- A A+

Η «χρυσή αλλαγή» του Χούουμπ Στέφενες, Σβόνιμιρ Βούκιτς, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην 4η εφετινή του νίκη, με 1-0 επί του Πλατανιά, στο γήπεδο της Τούμπας.

Σε...ρόλο «λυτρωτή» ο Κροάτης στράικερ μπήκε αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και με το γκολ που πέτυχε χάρισε ένα ακόμη «τρίποντο» στο «δικέφαλο του Βορρά». Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ είχε κάνει το ίδιο και με τη Σαχτέρ Καραγκάντι στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, όταν με το τέρμα που σημείωσε στις καθυστερήσεις έκανε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ κι έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να μπει με το...δεξί στη διοργάνωση.

Όπως και πριν από τρία 24ωρα, έτσι και σήμερα, ο ΠΑΟΚ ήταν μέτριος, αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του και με την εμφάνισή του δεν έπεισε ότι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Σε ολόκληρο το πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν μόλις μία τελική προσπάθεια κι αυτή προήλθε από το λάθος του Φαΐσκα (η μπάλα βρήκε στον Αθανασιάδη) κι  ο Στοχ με αριστερό σουτ την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιωργαλλίδη.
Στο 31΄ ο Ναζλίδης βρέθηκε σε θέση βολής από το ύψος της περιοχής, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν εύκολη «λεία» για τον Χακόμπο.

PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους οπαδούς των γηπεδούχων να αποδοκιμάζουν τους παίκτες για την άσχημη εμφάνισή τους και τον Στέφενς να μπαίνει προβληματισμένος στα αποδυτήρια.

Η είσοδος του Σβόνιμιρ Βούκιτς με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αντί του Σαλπιγγίδη, αποδείχθηκε καθοριστική για την εξέλιξη του ματς. Ο Κροάτης 12 λεπτά μετά νίκησε το γκολκίπερ του Πλατανιά και με το γκολ που πέτυχε στο 58΄ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Ήταν το τέταρτο «τρίποντο» του ΠΑΟΚ σε πέντε παιχνίδια, ενώ για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη η πρώτη εφετινή ήττα μετά από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες.

Οι Κρητικοί λίγο πριν το 70ο λεπτό είχαν δοκάρι με το Ναζλίδη μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις