Σούπερ Λίγκα: Πρώτο τρίποντο για Λεβαδειακό με «θύμα» τον ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 20:07
UPD:20:14
ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν το γκολ του Λαμπρόπουλου επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

A- A A+

Το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας πανηγύρισε ύστερα από πέντε αγωνιστικές ο Λεβαδειακός, μετά τη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, που τον βοήθησε να προσπεράσει περίπου τις μισές ομάδες της κατηγορίας!

Η προσπάθεια των γηπεδούχων για ένα γρήγορο γκολ επιβραβεύθηκε στο 11ο λεπτό, όταν ο Γιώργος Λαμπρόπουλος νίκησε τους πάντες στον αέρα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και άνοιξε το σκορ στη Λιβαδειά.

Στο 23΄ νέα κεφαλιά, από τον Μάντζιο αυτή τη φορά, μπλόκαρε ο Βελλίδης, για να χάσουν μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι στο 32΄: ο Ντε Βινσέντι βρήκε εξαιρετικά τον Ίλιτς, όμως ο Σέρβος δεν πλάσαρε σωστά τον Στρατηλάτη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα να πιέζει αλλά να στέκεται άτυχος στο 53ο λεπτό, όταν η «οβίδα» του Ντε Βινσέντι τράνταξε τη συμβολή των αντίπαλων δοκών.

Η «απάντηση» των γηπεδούχων, όμως, ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή: στο 60ο λεπτό ο Μάντζιος γύρισε στον Ορτένγκα, η κεφαλιά του οποίου βρήκε στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Κάντζι αστόχησε (με προβολή) σε άδειο τέρμα!

Στο 69΄ οι παίκτες του Τάκη Λεμονή έχασαν νέα ευκαιρία, όταν ο Μάντζιος πήρε ωραία την μπάλα αλλά δεν πάσαρε σε σωστό χρόνο στους αμαρκάριστους συμπαίκτες του επιλέγοντας να τελειώσει (άστοχα) ο ίδιος την προσπάθεια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις