«Αέρας» ο Ολυμπιακός «σκόρπισε» με 5-0 τον Λεβαδειακό

Οι πρωταθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013 23:23
UPD:02/09/2013 09:45
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ακάθεκτος συνεχίζει στη Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός, που απόψε εμφανίστηκε πολύ βελτιωμένος και σημείωσε στη Λιβαδειά την τρίτη νίκη επί ισάριθμων αναμετρήσεων παραμένοντας μόνος στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, μετά την εμφατική νίκη με 5-0 επί του Λεβαδειακού.

Η «φούρια» με την οποία ξεκίνησαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι και η πίεση από ψηλά έφερε γρήγορα τα πρώτα αποτελέσματα. Μόλις στο 5ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» άλλαξαν ωραία, ο Σαβιόλα βρήκε τον Κάμπελ που σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 15ο λεπτό ο Κάμπελ βρήκε με «τακουνάκι» τον Μπονγκ και ο Καμερουνέζος πέρασε στον Σαβιόλα, που ανατράπηκε από τον Λαμπρόπουλο. Το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε ο ίδιος ο Αργεντινός άσος, κάνοντας το 0-1.

Μετά το γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν πάντως τον έλεγχο της αναμέτρησης και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να απειλήσουν. Μοναδική ευκαιρία ως τη λήξη του ημιχρόνου ήταν ένα άστοχο πλασέ του Σαβιόλα, στο 42ο λεπτό.

Οι παίκτες του Μίτσελ ξεκίνησαν το ίδιο δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, για να φτάσουν σε ακόμη ένα γκολ που θα τους έκανε να νιώσουν ασφαλείς και άνετοι. Στο 55΄ και το 58΄ ο πολύ δραστήριος Κάμπελ είχε δύο καλές στιγμές, αλλά σε αμφότερες τις περιπτώσεις τα σουτ του νεαρού Κοσταρικανού πέρασαν ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Βοιωτών.

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Η ανωτερότητα των πρωταθλητών επιβραβεύθηκε στο 70ο λεπτό, με τον Μήτρογλου, που πέντε λεπτά νωρίτερα είχε αντικαταστήσει τον Ολαϊτάν, να σκοράρει με κεφαλιά το 0-2, από φάουλ του Φουστέρ. Δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έχασε σπάνια ευκαιρία, όταν στη σέντρα του Μπονγκ ο Μήτρογλου έπιασε την κεφαλιά, ο Πρζιρόβσκι απέκρουσε και στην εξέλιξη της φάσης ο Σαβιόλα απέτυχε να σκοράρει με γυριστό σουτ.

Τελικώς, το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων και πρώτο του Βάις στο ελληνικό πρωτάθλημα σημειώθηκε στο 85ο λεπτό, από ωραία ενέργεια και πάσα του Ιμπαγάσα προς τον σκόρερ. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με ένα απίστευτο χατ τρικ του Μήτρογλου που σκόραρε άλλες δύο φορές από ισάριθμες ασίστ του Φουστέρ, στο 90΄ και στις καθυστερήσεις, σημειώνοντας τρία γκολ στην περίπου μισή ώρα που έπαιξε!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις