Πρώτο τρίποντο για Πανθρακικό, 2-1 τον Παναιτωλικό

Σημαντική νίκη για την ομάδα της Κομοτηνής ενόψει της συνέχειας
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013 21:14
UPD:22:51
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι παίκτες του Πανθρακικού πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανθρακικός - Παναιτωλικός για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο γήπεδο της Κομοτηνής. Ο Πανθρακικός νίκησε με σκορ 2 -1.

A- A A+

Πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος σημείωσε ο Πανθρακικός επί του Παναιτωλικού με 2-1 στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, με γκολ των Τζάνη (13΄) και Ιγκόρ (45΄+). Για τηγν ομάδα του Αγρινίου είχε ισοφαρίσει ο Θεοδωρίδης στο 32ο λεπτό.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Θράκης, που ήταν καλύτερη των φιλοξενούμενων σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι  έφτασε δίκαια στο τρίποντο. Το σκορ άνοιξε με  γκολ από τον Τζάνη στο 13΄, ύστερα από εξαιρετικό συνδυασμό του σκόρερ με τους Παπαγεωργίου και Μπαϊκαρά.

Η ομάδα του Αγρινίου έφτασε στο 1-1 σε μια από τις λίγες καλές επιθετικές στιγμές της: στο 32ο λεπτό ο Μπακάκης έκανε ατομική προσπάθεια από δεξιά και βρήκε τον Θεοδωρίδη, που με δυνατό σουτ νίκησε τον Κουτσόπουλο.

Τελικά οι ομάδες δεν πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες, αφού στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Πανθρακικός ανέκτησε το προβάδισμα με κεφαλιά του Βραζιλιάνου Ιγκόρ. 

Παρά το εις βάρος του αποτέλεσμα, ο Παναιτωλικός δεν βγήκε στην επανάληψη με κουράγιο για να κυνηγήσει την ανατροπή. Αντ΄ αυτού κινδύνευσε άμεσα στο 67΄, με τον αμαρκάριστο Μίκουλιτς να αστοχεί στην κεφαλιά που επιχείρησε στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του δεύτερου 45λεπτου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις