Πρώτη νίκη για Αστέρα, 2-0 τον Απόλλωνα

Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σε κανένα σημείο του αγώνα
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013 21:03
UPD:21:34
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Την πρώτη νίκη του στη φετινή Σούπερ Λίγκα πανηγύρισε απόψε στην Τρίπολη ο Αστέρας, που με αυτογκόλ του Δεληζήση στο 51ο λεπτό και τέρμα του Μπαράλες στο 90΄ επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Ύστερα από ένα ανούσιο πρώτο ημίχρονο, στη διάρκεια του οποίου οι γηπεδούχοι «σπατάλησαν» πάντως δύο καλές ευκαιρίες με τους Γκόιαν (31΄) και  Μπαράλες (42΄), με τον Τζόρβα να αποκρούει και στις δύο περιπτώσεις και την μπάλα να βρίσκει και το δοκάρι στην τελευταία φάση, οι φιλοξενούμενοι προδόθηκαν στο ξεκίνημα της επανάληψης από... φίλια πυρά.

Στο 51ο λεπτό ο Δεληζήσης προσπάθησε να αποκρούσει, αλλά με άτσαλο τρόπο, στέλνοντας με κεφαλιά στα δίχτυα του εμβρόντητου Τζόρβα. Όπως και την προηγούμενη αγωνιστική στα Γιάννενα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έδειξε αδύναμη να αντιδράσει, να πιέσει και να φτιάξει ευκαιρίες, αν εξαιρεθεί ένα και μοναδικό καλό σουτ, από τον Μίνγκα στο 85΄, που έφυγε άουτ.

Τελικώς οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 και τη διασφάλιση της νίκης τους στο 90΄, όταν όλοι οι παίκτες του Απόλλωνα είχαν περάσει μπροστά για την ισοφάριση και ο Μπαράλες βγήκε μόνος στην αντεπίθεση και πλάσαρε ψύχραιμα, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό τέρμα του στη Σούπερ Λίγκα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις