«Τεσσάρα» του ΠΑΟΚ στον Πανιώνιο

«Περίπατος» της μακεδονικής ομάδας στην Τούμπα
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013 21:01
UPD:21:35
Icon
A- A A+

Εύκολη λεία αποδείχθηκε ο Πανιώνιος για τον ΠΑΟΚ, με τον  «Δικέφαλο» να επικρατεί των «κυανέρυθρων» εύκολα με 4-1 στην Τούμπα, με γκολ των Σαλπιγγίδη (31΄), Στοχ (54΄, 85΄ πέναλτι),  Κίτσιου (76΄) και , ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε επίσης με πέναλτι ο Αραβίδης, στο 81ο λεπτό.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν σαφώς ανώτερη, επέβαλε γρήγορα το ρυθμό της και αφού αντιπαρήλθε χωρίς απώλειες δύο φάουλ του Μενδρινού που παραλίγο να αιφνιδιάσουν τον Χακόμπο, άνοιξαν το σκορ στο 31΄: από σέντρα του Λούκας ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Σαλπιγγίδης έσπρωξε απλώς την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 54΄ ο ΠΑΟΚ διπλασίασε με ένα από τα γνωστά, πολύ δυνατά σουτ του Στοχ εκτός περιοχής, ενώ στο 76΄ ο Κίτσιου έκανε το 3-0 από γύρισμα του πολύ δραστήριου Στοχ.

PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μείωσε με πέναλτι του Αραβίδη στο 81΄, παράβαση που ο διαιτητής καταλόγισε για χέρι του Σαλπιγγίδη, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Στοχ έκανε το 4-1 με τον ίδιο τρόπο, σε μαρκάρισμα του Κούρντι πάνω στον ίδιο, δίνοντας εύρος στη νίκη της ομάδας του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις