Το πρώτο «τρίποντο» στη Λεωφόρο

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013 23:21
UPD:23:23
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

A- A A+

Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Μπροστά σε περίπου 13.000 οπαδούς τους οι «πράσινοι» μπήκαν με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα, συνδυάζοντας την επιστροφή τους στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με το πρώτο εφετινό τους «τρίποντο».

Το γκολ από τα αποδυτήρια με το πέναλτι του Νάνο στο 3΄ (τράβηγμα του Κουτρουμπή από το Δάρλα) ήταν η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος. Πέρα από μία εδαφική υπεροχή που είχαν δεν έκαναν άλλη «καθαρή» ευκαιρία μπροστά από την εστία του Ράφαελ, υπέπεσαν σε πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου, ενώ αμυντικά δεν πιέστηκαν.

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 2-0: Δηλώσεις Γ. Αναστασίου - Μ. Χάβου

Η συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών, μετά το τέλος του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το 50΄ όταν ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Δάρλα (ανέτρεψε το Λαγό ενώ έμπαινε μόνος του προς την περιοχή του Ράφαελ΄). Με καλή κυκλοφορία και με το Μαρινάκη να δικαιώνει τον προπονητή του, ήλθε το δεύτερο γκολ στο 65΄ από τον Μπεργκ, μετά την ασίστ του 20χρονου αμυντικού.

Μετά το γκολ του Νορβηγού οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το ματς όπως ακριβώς ήθελαν κι έφτασαν άνετα στην πρώτη τους νίκη στη Σούπερ Λίγκα.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις