Τα φώτα στη Λεωφόρο...

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013 11:36
UPD:16:03
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λ.Αλεξάνδρας.

A- A A+

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι το γεγονός που ξεχωρίζει στο σημερινό «δεύτερο πιάτο» της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου υποδέχεται το βράδυ τον Παναιτωλικό (21:30) στη φυσική της έδρας, με τον κόσμο να ετοιμάζεται να δώσει «βροντερό παρών» παρά το γεγονός ότι πάρα πολλοί βρίσκονται ακόμη σε διακοπές.

Πριν το ματς τη Λεωφόρου Αλεξάδρας, θα διεξαχθούν άλλες τέσσερις αναμετρήσεις, εντελώς αμφίρροπες και χωρίς προγνωστικά. Ξεχωρίζει αυτή στο «Θόδωρος Κολοτρώνης», όπου δύο ομάδες που έδωσαν μάχη στα πλέι οφ, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα, θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Μετά από 13 χρόνια απουσίας ο Απόλλωνας επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος και σαφώς θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του με νίκη στη Ριζούπολη κόντρα στον Άρη. 

Ο αρκετά ενισχυσμένος ΟΦΗ υποδέχεται τον Πανιώνιο στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Πανθρακικό.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Απόλλων Αθηνών – Άρης                  (19:15) (Novasports 4)
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα  (19:15) (Novasports 2)
Λεβαδειακός – Πανθρακικός           (19:15) (Novasports 7)
ΟΦΗ – Πανιώνιος                               (19:15) (Novasports 3)
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός         (21:30) (Novasports 1) 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις