Σαββίδης: «Δεν θέλω προκρίσεις...στα χαρτιά»

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 11:54
UPD:15:38
MotionTeam/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ο  Ιβάν Σαββίδης.

A- A A+

Νίκες που παίρνονται...στα χαρτιά δεν είναι αυτό που θέλει για τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του Βορρά» παραχώρησε συνέντευξη στην ουκρανική ιστοσελίδα «ua.fribuna.com» στη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στους στόχους του για την ομάδα, δήλωσε πως του αρέσουν οι επενδύσεις, ενώ αναφερόμενος σε πιθανή πρόκριση του ΠΑΟΚ εις βάρος της Μέταλιστ...στα χαρτιά ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν του αρέσει.

«Δεν χρειάζομαι τέτοιες νίκες,ούτε θέλω να παίρνω τέτοιες νίκες» ανέφερε χαρακτηριστικά το αφεντικό της ΠΑΕ, στο ενδεχόμενο τιμωρίας της Μέταλιστ από την UEFA στη μεθαυριανή εκδίκαση της υπόθεσης συμμετοχής των Ουκρανών σε στημένο ματς του πρωταθλήματος.

Για την φιλοσοφία του γύρω από το ποδόσφαιρο είπε πως επιθυμία του είναι να δει τον ΠΑΟΚ να παίζει σε επίπεδο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπαρτσελόνα! «Τα πολλά λεφτά από μόνα τους δεν… κάνουν την ομάδα. Τι γίνεται στην Ζενίτ ή μέχρι και πριν λίγο καιρό στην Ανζί; Πάρτε τους καλύτερους παίκτες του πλανήτη και ρωτήστε τους που θέλουν να πάνε: Στην Ζενίτ ή σε μία από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Φυσικά και θα σας πουν κάποια από τις φημισμένες ομάδες. Είναι άσχημο λοιπόν να είσαι επενδυτής σε μία φημισμένη ομάδα; Παρακολουθώ πολύ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι άρρωστος με αυτήν την ομάδα. Μερικές φορές βλέπω και γερμανικό ποδόσφαιρο, μερικές και ισπανικό αν παίζει η Μπαρτσελόνα. Πάντα παρακολουθώ και τις ομάδες που έχουν δικούς μας παίκτες όπως έβλεπα την Άρσεναλ όταν είχε τον Αρσάβιν και τη Ρεάλ όταν είχε τον Τσερίσεφ. Εγώ θα ήθελα να δω και κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ κάποτε να φτάσουν να παίζουν σε αυτό το επίπεδο».

Αναφερόμενος στον προπονητή της ομάδας, Χούουμπ Στέφενς, τόνισε: «Δεν παρεμβαίνω με τίποτα στο έργο του προπονητή. Εγώ είμαι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και ρωτήστε όποιον επιχειρηματία θέλετε για τη σημασία του επαγγελματισμού. Αν έχω προσλάβει έναν προπονητή που τον θεωρώ επαγγελματία, τι να του προτείνω εγώ; Η δουλειά μου είναι να εντοπίζω προβλήματα και να δημιουργώ κατάλληλες συνθήκες για να δουλέψει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις