Εντυπωσιακή η Καλλονή, 3-1 τον ΠΑΟΚ

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013 22:18
UPD:11/08/2013 17:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι παίκτες της ΑΕΛ Καλλονής Miguel Hugo Faria (Α) , Jakub Podany (2Α) , Γιώργος Μανούσος (2Δ) και Γιώργος Χωριανόπουλος (Δ) πανηγυρίζουν μετά το γκολ.

A- A A+

Η Καλλονή εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στην Τούμπα, όπου επιβλήθηκε 3-1 του ΠΑΟΚ σε φιλική αναμέτρηση ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας.

«Έκλεψε την παράσταση» η νεοφώτιστη στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ομάδα της Μυτιλήνης, η οποία έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της «παρθενικής» της συμμετοχής στο κορυγφαίο πρωτάθλημα της Ελλάδας.

YOUTUBE/PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Μίροσλαβ Στοχ, αν και μπήκε αλλαγή πέτυχε το γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά αυτός που ξεχώρισε ήταν ο σέντερ φορ της Καλλονής, Μανούσος, που σημείωσε δύο υπέροχα γκολ. Στο 33’ μετά από εξαιρετικό σόλο, άδειασε τους αντιπάλους του και με «κεραυνό» έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης «εκτέλεσε» ξανά τον Γλύκο από τα 30 μέτρα για το 2-0, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να χειροκροτεί.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Μίροσλαβ Στοχ (Δ) του ΠΑΟΚ μάχεται για την κατοχή της μπάλας με τον Γιώργο Μανούσο (Α) της ΑΕΛ Καλλονής

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Στοχ πήρε φανέλα βασικού. Αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι δέχθηκαν «σοκ», αφού ο Λεοζίνιο με νέα βολίδα έκανε το 3-0 για την Καλλονή μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ο Σλοβάκος άσος του ΠΑΟΚ με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς του «δικεφάλου του Βορρά».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις