Με Άλκμααρ ο Ατρόμητος, με Μακάμπι Τελ Αβίβ ο ΠΑΟΚ

Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013 14:19
UPD:14:27
A- A A+

Η ολλανδική Αλκμααρ θα είναι η αντίπαλος του Ατρόμητου στα πλέι οφ του Europa League, ενώ ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ.

Αρκετά καλή μπορεί να θεωρηθεί η κλήρωση των δύο ελληνικών ομάδων, που έχουν σαφώς πολλές πιθανότητες να μπουν στους ομίλους της διοργάνωσης. Το πρώτο παιχνίδι του «δικεφάλου του Βορρά» με τους Ισραηλινούς θα διεξαχθεί εκτός έδρας, ενώ αντίθετα, οι Περιστεριώτες θα παίξουν το πρώτο ματς στην Αθήνα.

Οι αγώνες θα γίνουν στις 22 κα 29 Αυγούστου αντίστοιχα, ενώ στις 30 Αυγούστου θα γίνει η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων (48 ομάδες, 12 γκρουπ των 4).

Επτά ομάδες έχουν απευθείας θέση στους ομίλους του Europa League. Πρόκειται για τις Βαλένθια (Ισπανία), Μπορντό (Γαλλία), Λάτσιο (Ιταλία), Ανζί (Ρωσία), Γουίγκαν (Αγγλία), Φράιμπουργκ (Γερμανία) και Γκιμαράες (Πορτογαλία). Σε αυτές θα προστεθούν οι δέκα που θα αποκλειστούν στα πλέι οφ του Champions League και οι 31 που θα προκριθούν από τα πλέι οφ του Europa League. Η κλήρωση για τους ομίλους (θα δημιουργηθούν δώδεκα γκρουπ των τεσσάρων ομάδων) θα γίνει στις 30 Αυγούστου, ενώ οι αγώνες θα ξεκνήσουν στις 19 Σεπτεμβρίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις