Γ.Παράσχος: «Η κλήρωση είναι καλή για τον Ατρόμητο»

Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013 16:13
UPD:16:18
ICON PRESS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

«Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη κλήρωση που θα μπορούσε να μας τύχει συγκριτικά με τους υπόλοιπους υποψήφιους αντιπάλους μας. Η Άλκμααρ δεν είναι η παλιά ομάδα που πριν από κάποια χρόνια διεκδικούσε το πρωτάθλημα στη χώρα της. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι μεγάλη ομάδα, η πρόκριση είναι 50-50% και πολύ σημαντικό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο Περιστέρι» ανέφερε ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας, Γιώργος Παράσχος.

A- A A+

Πενήντα-πενήντα είναι οι πιθανότητες πρόκρισης για Ατρόμητο και Άλκμααρ, σύμφωνα με τον τεχνικό της αθηναϊκής ομάδας, Γιώργο Παράσχο.

Ο έμπειρος προπονητής δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της κλήρωσης των πλέι οφ του Europa League και τόνισε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ότι «κλειδί» στο πρώτο ματς θα είναι το μηδέν στην άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου: «Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη κλήρωση που θα μπορούσε να μας τύχει συγκριτικά με τους υπόλοιπους υποψήφιους αντιπάλους μας. Η Άλκμααρ δεν είναι η παλιά ομάδα που πριν από κάποια χρόνια διεκδικούσε το πρωτάθλημα στη χώρα της. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι μεγάλη ομάδα, η πρόκριση είναι 50-50% και πολύ σημαντικό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο Περιστέρι», είπε αρχικά και κατέληξε:

«Άμα καταφέρουμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, πιστεύω ότι θα στη ρεβάνς θα έχουμε τις δικές μας πιθανότητες για να πάρουμε την πρόκριση. Θα είναι επίσης πολύ σημαντικό να πάμε στα δύο παιχνίδια με τις λιγότερες δυνατές απώλειες από πλευράς ποδοσφαιριστών».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις