Οι πιθανοί αντίπαλοι για ΠΑΟΚ και Ατρόμητο

Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013 10:13
UPD:10:35
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της προπόνησης (Φωτογραφία αρχείου). Ο ΠΑΟΚ, που έχει τοποθετηθεί στους ισχυρούς, θα βρει στο δρόμο για τους ομίλους μία εκ των Γιάμπλονετς (Τσεχία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Ριέκα (Κροατία), Ζανκτ Γκάλεν (Ελβετία) και Σκεντέρμπεου (Αλβανία).

A- A A+

Τα ονόματα των πιθανών αντιπάλων των ΠΑΟΚ και Ατρόμητου, στη μεσημεριανή κλήρωση των πλέι οφ του Europa League (14:00), έγιναν γνωστά σήμερα το πρωί μετά τα γκρουπ δυναμικότητας που έδωσε στη δημοσιότητα η UEFA.

Οι 62 ομάδες που θα συμμετέχουν στη διαδικασία θα χωριστούν σε έξι γκρουπ, πέντε των δέκα κι ένα των δώδεκα. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στους ανίσχυρους του δεύτερου γκρουπ και θα κληρωθεί με μια εκ των Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Γκενκ (Βέλγιο), Αλκμααρ (Ολλανδία), Σουόνσι (Αγγλία) και Νις (Γαλλία).

Ο ΠΑΟΚ, που έχει τοποθετηθεί στους ισχυρούς, θα βρει στο δρόμο για τους ομίλους μία εκ των Γιάμπλονετς (Τσεχία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Ριέκα (Κροατία), Ζανκτ Γκάλεν (Ελβετία) και Σκεντέρμπεου (Αλβανία).
Οι 31 ομάδες που θα προκριθούν από τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και οι δέκα που θα αποκλειστούν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ παίρνουν το «εισιτήριο» για τους ομίλους της διοργάνωσης, στους οποίους έχουν ήδη προκριθεί 7 ομάδες και η κλήρωση των οποίων θα γίνει στο Μονακό στις 30 Αυγούστου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις