Εκτός Europa League η Ξάνθη

Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 23:24
UPD:23:44
EPA/JULIEN WARNAND

Ήττα με 2-1 για την Ξάνθη από τη Σταντάρ Λιέγης. Στο στιγμιότυπο ο  Δημήτρης Κομεσίδης διεκδικεί την μπάλα από τον αντίπαλο.

A- A A+

Με δεύτερη ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης, αυτή την φορά 2-1, αποχαιρέτησε το Europa League η Ξάνθη. Τα γκολ που έκριναν τη ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού πέτυχαν, ο Μπουλότ στο 52΄ και ο Ντε Καμάργκο στο 70΄, ενώ το γκολ της ακριτικής ομάδας σημείωσε ο Ντε Γκούζμαν στο 84΄. 

Το έργο της Ξάνθης, μετά την ήττα της στα Πηγάδια με 2-1 ήταν εξαρχής πάρα πολύ δύσκολο. Οι Ακρίτες ήθελαν γκολ για να ξαναμπούν στη διεκδίκηση της πρόκρισης, ωστόσο, σπατάλησαν τα πρώτα 30 λεπτά της ρεβάνς προσέχοντας περισσότερο τα νώτα τους κι έχοντας λιγότερο στο μυαλό τους πως θα επιτεθούν.

Οι Βέλγοι «άγγιξαν» το γκολ στο 5΄ με το σουτ του Μ'Πουκου να περνάει λίγο άουτ, ενώ στο 34΄ ο Κυριακίδης νίκησε το Μπατσουαγί στο τετ-α-τετ που είχαν. Από το ημίωρο και μετά η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου άρχισε να βγαίνει από την άμυνά της και στο 35΄ έχασε τεράστια ευκαιρία με το Μαρσελίνιο για να πάρει...κεφάλι στο σκορ.

Το όνειρο για τη Ξάνθη κράτησε μέχρι το 52΄. Κόντρα στη ροή του ματς οι Βέλγοι προηγήθηκαν με το πλασέ του Μπουλότ (1-0) και απλοποίησαν ακόμη περισσότερο τα πράγματα ενόψει της συνέχειας. Με την είσοδό του στο ματς ο Ντε Καμάργκο (μπήκε στο 69΄) κατάφερε να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Κυριακίδη και να «κλειδώσει» την πρόκριση για τη Σταντάρ.

Οι Ακρίτες κατάφεραν να μειώσουν στο 84΄ με το Ντε Γκούζμαν με δυνατό σουτ (2-1),αλλά η Σταντάρ είναι η ομάδα που θα δώσει το «παρών» στην αυριανή κλήρωση των πλέι οφ της διοργάνωσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις