ΠΑΟΚ: Ικανοποιημένος ο Στέφενς

Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 22:55
UPD:23:05
MOTIONTEAM

Ο Χουμπ Στέφενς (φωτογραφία αρχείου) τόνισε: «Πιστεύω ότι από το σημερινό παιχνίδι μπορούμε να «χτίσουμε», δείξαμε τι δυνατότητες έχει η ομάδας μας. Μπορούμε να πάμε πολύ μακριά, ξεκινώντας από εδώ».

A- A A+

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ έμεινε ο Χουμπ Στέφενς στι δηλώσεις που έκανε μετά τη ρεβάνς του αγώνα με τη Μέταλιστ.

«Η Μέταλιστ είναι πολύ καλή ομάδα, προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, είχαμε τον έλεγχο. Μας έλειψαν δύο γκολ. Οσο σκέφτομαι τι ευκαιρίες χάσαμε στα πρώτα 40’ λεπτά, στον πρώτο αγώνα στην έδρα μας... Αν δεν κάνεις γκολ, δεν κερδίζεις. Το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι να κάνεις γκολ. Δεν απέχουμε πολύ από το να κάνουμε γκολ, η Μέταλιστ έκανε γκολ ίσως επειδή έχει τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, σε αντίθεση με μας που είχαμε μέχρι τώρα μόνο τα φιλικά. Πιστεύω ότι από το σημερινό παιχνίδι μπορούμε να «χτίσουμε», δείξαμε τι δυνατότητες έχει η ομάδας μας. Μπορούμε να πάμε πολύ μακριά, ξεκινώντας από εδώ. Ο Νέτσιντ δεν μπορεί να παίξει ακόμη πολλά λεπτά σε ματς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προέρχεται από μακρόχρονη απουσία, λόγω τραυματισμού. Προσπαθούμε βήμα-βήμα να τον επαναφέρουμε. Μίλησα με το διαιτητή για το πέναλτι στον Λούκας και μου είπε πως ο Λούκας το έψαχνε πολύ. Για μένα όταν γίνεται φάουλ μέσα στην περιοχή είναι πέναλτι. Σε αυτήν την περίπτωση ήμασταν άτυχοι. Όταν ο διαιτητής δεν το δίνει, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, πέρα μόνο από το να το συζητάμε. Αφού δεν το έδωσε ο διαιτητής, δεν ήτανε. Ο Ντέβιτς είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, δυστυχώς δεν μπορούμε να τον αγοράσουμε, μου αρέσουν τέτοιου είδους παίκτες».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ουκρανικής ομάδας, Μίρον Μάρκεβιτς, επισήμανε: «Πιέσαμε τον ΠΑΟΚ. Είμαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα, όχι από τις εμφανίσεις μας απέναντι στην ελληνική ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε πάρει την πρόκριση και θα είμαστε στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή. Νομίζω ότι το πρώτο παιχνίδι μας βοήθησε να προκριθούμε και το αποτέλεσμα σε αυτό που μας έκανε να παίξουμε λίγο πιο χαλαρά. Στο ημίχρονο απόψε είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να ηρεμήσουν και να παίξουν πιο ελεύθερα. Στην επανάληψη η κατάσταση θεωρώ ότι βελτιώθηκε».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις