Στέφενς: «Δεν ήρθαμε να κάνουμε διακοπές στο Χάρκοβο»

Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 18:47
UPD:18:53
ICON PRESS/MOTION TEAM

«Θέλουμε να βάλουμε γκολ. Η Μέταλιστ θα προσπαθήσει να μην το κάνουμε, αλλά αν δεν γίνει δεν θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας» δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο ΠΑΟΚ δεν πήγε για διακοπές στο Χάρκοβο αλλά θα παίξει για να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει απέναντι στη Μέταλιστ τόνισε ο προπονητής της μακεδονικής ομάδας, Χουμπ Στέφενς, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αυριανής συνάντησης στην Ουκρανία, για το γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πρέπει να βγάλουμε όσα περισσότερα στοιχεία μπορούμε και όσα κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια μας. Δεν ήρθαμε για διακοπές εδώ, θέλουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο το έργο μας», είπε ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε: «Θέλουμε να βάλουμε γκολ. Η Μέταλιστ θα προσπαθήσει να μην το κάνουμε, αλλά αν δεν γίνει δεν θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Για τη Μέταλιστ είναι πιο εύκολο, από τη στιγμή που έχει το προβάδισμα. Πρέπει να πετύχουμε πρώτοι γκολ και σίγουρα να μη δεχτούμε τέρμα από την αντίπαλό μας».

YOUTUBE/PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για την πιθανότητα να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, επισήμανε πως «θα κάνουμε αλλαγές, θα πρέπει να δούμε, όμως, και την τελευταία προπόνηση, το ποιοι παίκτες θα είναι σε καλύτερη δυνατή κατάσταση», ενώ για την πιθανότητα τιμωρίας της Μέταλιστ από την UEFA, απάντησε: «Δεν είναι δικό μας το πρόβλημα, είναι της Μέταλιστ. Σε τέτοιες περιπτώσεις, επίσης, δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Όταν μια ομάδα παίζει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνει τα πάντα για να περάσει. Είναι μια διαδικασία δύο παιχνιδιών, μετά από αυτήν ελπίζουμε να έχουμε και άλλα πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια να δώσουμε για τη χρονιά».

Ο συνάδελφος του Στέφενς στον πάγκο της Μέταλιστ, Μίρον Μάρκεβιτς, μίλησε νωρίτερα από τον τεχνικό του «Δικέφαλου», υπογραμμίζοντας ότι «προσπαθούμε αυτή τη στιγμή να μην σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο της τιμωρίας. Δεν νομίζω πάντως ότι οι παίκτες επηρεάζονται και πρέπει να έχουν το μυαλό τους μόνο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και σε τίποτα άλλο. Οφείλουμε να παίζουμε το κάθε παιχνίδι, είτε για το πρωτάθλημα, είτε για την Ευρώπη και δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από φήμες. Είναι πολύ πιο σημαντικό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και οι αγώνες του πρωταθλήματος, παρά η απόφαση της UEFA. Ο αγώνας στη Θεσσαλονίκη μπορεί να έφερε τη νίκη, αλλά δεν ήταν καλός για εμάς. Θα είναι δύσκολο το ματς αύριο». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις