ΠΑΟΚ: Mε Σαλπιγγίδη στο Χάρκοβο

Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 11:25
UPD:12:32
MotionTeam
A- A A+

Με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στη αποστολή αναχώρησε νωρίς το πρωί για το Χάρκοβο η ομάδα του ΠΑΟΚ, για τον αυριανό αγώνα ρεβάνς με τη Μέταλιστ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο διεθνής επιθετικός δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο δεξί προσαγωγό του, στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας επί ελληνικού εδάφους το βράδυ της Δευτέρας (5/8), ταξίδεψε, όμως, κανονικά για την Ουκρανία, όπου και θα εκτιμηθεί καλύτερα η κατάστασή του.

YOUTUBE/PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: Υποδοχή στο Χάρκοβο

Υποδοχή στο Χάρκοβο από Έλληνες της περιοχής με παραδοσιακές στολές

Κανονικά ταξίδεψαν και οι υπόλοιποι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, καθώς ο Χουμπ Στέφενς, με δεδομένο πως δεν ξεκαθάρισε το θέμα με τον Σαλπιγγίδη, αποφάσισε να μην «κόψει» έναν, όπως αρχικά είχε κατά νου.

YOUTUBE/PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Πρόβα τζενεράλε

Με την άφιξη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι «ασπρόμαυροι» επέλεξαν να μην κάνουν δηλώσεις, η σκέψη τους, ωστόσο, για την αναμέτρηση με τη Μέταλιστ, εκφράστηκε πριν την αναχώρηση από τον Σανθ Χακόμπο, μέσω της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ στο διαδίκτυο:

«Έχουμε πάρα πολύ δύσκολο έργο, το ξέρουμε καλά, αλλά σαφώς δεν πάμε στο Χάρκοβο χωρίς ελπίδες. Δεν μπορείς να παίζεις σε τέτοιο επίπεδο και να μην έχεις πίστη. Εγώ προσωπικά πιστεύω πολύ στον ΠΑΟΚ! Πιστεύω όμως στην ομάδα που εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Τούμπας. Τότε θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς εκείνοι που θα μπορούσαμε να προηγούμαστε με 2-0, ίσως και παραπάνω. Αν είμαστε έτσι, σίγουρα μπορούμε να πιστεύουμε στη νίκη. Αφού μπόρεσαν εκείνοι να μας κερδίσουν, γιατί δεν μπορούμε κι εμείς; Δεν έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά ως ομάδες. Αν όμως εμφανιστούμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο, δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε στην έδρα της Μέταλιστ, που είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει το καλό του ευρωπαϊκό πρόσωπο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις