Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε Παππά και Γιάνκοβιτς

Οι πρώην «κυανέρυθροι» υπέγραψαν τριετή συμβόλαια
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 13:23
UPD:16:06
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Γιάνκοβιτς εστίασε στην προσέγγιση που του έγινε από τους «πράσινους», προσθέτοντας ότι «είμαι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας κι αυτό με κάνει ευτυχισμένο.

A- A A+

Την απόκτηση των Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς και Νίκου Παππά ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εγκαινιάζοντας έτσι εντυπωσιακά τη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Οι δύο αθλητές, που αποτέλεσαν την «κολόνα» στην οποία στηρίχθηκε το περυσινό και φετινό οικοδόμημα του Πανιωνίου, υπέγραψαν τριετές συμβόλαιο στον πρωταθλητή Ελλάδας.

«Η αγωνιστική περίοδος 2012-13 τελείωσε πριν από λίγες ημέρες, αλλά ήδη για τον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει η προετοιμασία για την περίοδο 2013-14. Το πρώτο βήμα έγινε με την απόκτηση του Νίκου Παππά και του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, οι οποίοι από σήμερα και για τα επόμενα τρία χρόνια θα ανήκουν στην πράσινη οικογένεια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Μετά την επιτυχημένη μεταβατική χρονιά που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας, ξεκινάμε και χτίζουμε τον Παναθηναϊκό της επόμενης πενταετίας που κυρίως θα στηρίζεται σε Ελληνόπουλα πρώτης γραμμής. Ως εκ τούτου θα ήταν αδύνατο να μην ενδιαφερθούμε για τον Νίκο και τον Βλάντο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Γιάνκοβιτς εστίασε στην προσέγγιση που του έγινε από τους «πράσινους», προσθέτοντας ότι «είμαι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας κι αυτό με κάνει ευτυχισμένο, σε συνδυασμό με το ότι θα είμαι συμπαίκτης του Δημήτρη Διαμαντίδη, η παρουσία του οποίου αποτελεί το… κερασάκι στην τούρτα στην απόφασή μου».

Όσον αφορά τον Παππά, ο χαρισματικός σκόρερ δήλωσε πως «ήταν όνειρο ζωής για μένα να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να κατακτήσω τίτλους μ’ αυτή την ομάδα».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις