Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό»

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 01:26
A- A A+

Με εμφανή την απογοήτευση στο πρόσωπό του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για μας ό,τι συνέβη ήταν απογοητευτικό. Όχι για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι, γιατί απέμεναν 1:27 και είχαμε κατοχή, αλλά δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που είχαμε», δήλωσε ο κ. Μπαρτζώκας.

«Είμαι απογοητευμένος για όλα όσα έγιναν γύρω από το μπάσκετ κι όχι μέσα σε αυτό. Βιώσαμε πράγματα απίστευτα. Από μια πληροφορία που έδωσε ένας γραφικός μαχόμενος δημοσιογράφος, που είναι αντικείμενο στις σατιρικές εκπομπές, κινητοποιήθηκε ακόμη και η κυβέρνηση και δημιουργήθηκε σκιά ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το ευρωπαϊκό ντοπαρισμένος. Αφού η ελληνική κοινωνία επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο, είναι χαρακτηριστικό του τι είμαστε», συνέχισε.

«Φανήκαμε λιγότερο φρέσκοι από τον ΠΑΟ. Μας μένει μια τεράστια απογοήτευση, όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για όλα αυτά που έγιναν. Δεν είχαμε φρεσκάδα σε όλη τη σειρά. Ο Παναθηναϊκός για μένα δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά είναι απογοητευτικό ότι δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το ματς. Νιώθουμε απογοητευμένοι και για ό,τι έγινε σε όλη τη σειρά, αλλά και το πώς αντιμετωπιστήκαμε από σύστημα που επέβαλε κανόνες», συμπλήρωσε.

Ο Κώστας Παπανικολάου, από την πλευρά του, δεν είχε πρόβλημα να παραδεχθεί ότι οι αντίπαλοι «ήταν πολύ διαβασμένοι, έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο από μας. Νομίζω ότι είναι άδικο για αυτή την ομάδα, όχι για το 3-0 και το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού, αλλά για μας που παλεύουμε 10 μήνες εδώ πέρα, εμείς, όλο το σταφ, πρωί-μεσημέρι-βράδυ και ξαφνικά να βρίσκονται κάποιοι εξωαγωνιστικοί παράγοντες και να μην μπορούμε να ολοκληρώσουμε ό,τι κάνουμε όλη τη χρονιά. Έχουν βγει δημοσιογράφοι, που δεν ξέρω τι συμφέροντα εξυπηρετούν, κι έχουν σφάξει το μπάσκετ. Νιώθω ντροπή σαν Έλληνας για αυτό που αντικρίζουμε εδώ και έξω. Ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του και αν είναι να μας πουν να μη χύνουμε τσάμπα τον ιδρώτα μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις