«Όχι στο κλείσιμο σημαντικών κοινωνικών φορέων του Δημοσίου»

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 17:24
UPD:17:32

Το Συντονιστικό απηύθυνε κάλεσμα προς όλους να στηρίξουν τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και προειδοποίησε ότι οι εργαζόμενοι θα απαντούν δυναμικά «σε κάθε κυβερνητική ενέργεια καταστολής εκφοβισμού και ποινικοποίησης των αγώνων».

A- A A+

Συγκέντρωση στο υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια πορεία στη Βουλή έχει προγραμματίσει για αύριο Τετάρτη 19 Ιουνίου στη 1 μ.μ. το Συντονιστικό φορέων και οργανισμών του Δημοσίου που απειλούνται με «λουκέτο».

Σε συνεδρίασή του την περασμένη Τετάρτη μέσα στην ΕΡΤ το Συντονιστικό αποφάσισε «να κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να στηρίξει τον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ και να κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις με στόχο να καταργηθεί άμεσα η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, να ξαναλειτουργήσει επίσημα η ΕΡΤ και να ανατραπούν τα εφιαλτικά μέτρα συγκυβέρνησης – τρόικας – επιχειρηματικών ομίλων που μεταξύ άλλων στοχεύουν στο κλείσιμο σημαντικών κοινωνικών φορέων του Δημοσίου και στην απόλυση χιλιάδων εργαζομένων».

Απηύθυνε επίσης κάλεσμα προς όλους να στηρίξουν τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και προειδοποίησε ότι οι εργαζόμενοι θα απαντούν δυναμικά «σε κάθε κυβερνητική ενέργεια καταστολής εκφοβισμού και ποινικοποίησης των αγώνων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή