Γιορτή στο ΣΕΦ για το Ευρωπαϊκό

Σάββατο, 18 Μαΐου 2013 18:34
UPD:18:40
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, εισήλθαν στο παρκέ με το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης, με τους περίπου 10.000 οπαδούς του Ολυμπιακού να αποθεώνουν τους χρηματοδότες της ομάδας, ενώ στη συνέχεια το ίδιο έγινε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας (80-53) την κανονική περίοδο της Α1 και με την πρώτη θέση που κατάκτησε απέκτησε το πλεονέκτημα έδρας σε όλες τις σειρές των πλέι οφ. Ο κόσμος αποθέωσε τους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ αναρτήθηκε στην οροφή του ΣΕΦ το λάβαρο για την «κούπα» της Ευρωλίγκας.

Εκ των προτέρων ήταν γνωστό πως το ματς με το οποίο οι δύο ομάδες έκλεισαν την κανονική περίοδο (οι Αχαιοί θα παίξουν στα πλέι οφ) είχε τον χαρακτήρα γιορτής. Το τελκό πέρασε....σε δεύτερη μοίρα, καθώς πριν τον αγώνα πραγματοποιήθηκε η φιέστα για την κατάκτηση της Ευρωλ'ίγκας.

YOUTUBE/OLYMPIACOSBCGR
Ολυμπιακός: Το λάβαρο στην κορυφή του ΣΕΦ

Το λάβαρο για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας υψώθηκε στην οροφή του ΣΕΦ πριν το τζάμπολ του αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, εισήλθαν στο παρκέ με το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης, με τους περίπου 10.000 οπαδούς του Ολυμπιακού να αποθεώνουν τους χρηματοδότες της ομάδας, ενώ στη συνέχεια το ίδιο έγινε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες. Ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια για το τρίτο ευρωπαϊκό λάβαρο που πήραν οι Πειραιώτες στο Λονδίνο, το οποίο ανέβηκε στην οροφή του γηπέδου υπό τους ήχους του «We are the champions».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις