Π. Αγγελόπουλος: «Πήραν εκατομμύρια και έφαγαν 20 πόντους»

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 01:05
UPD:09:52
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
A- A A+

Πολύ συγκινημένοι εμφανίστηκαν μετά τον τελικό οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφοί Αγγελόπουλοι. Η στροφή 360 μοιρών που έκαναν στο σχεδιασμό της ομάδας πριν από τρία χρόνια, όταν έπαψαν να δίνουν «τρελά» ποσά και επένδυσαν στα νιάτα, το ελληνικό στοιχείο και την ισορροπία στα αποδυτήρια, αποδίδουν τώρα καρπούς.

«Με το που μειώσαμε τη διαφορά είδαμε τον Ολυμπιακό που όλοι ξέρουμε. Ήταν συγκλονιστικός ο κόσμος, αλλά άξιζε να το ζήσει όλο αυτό γιατί σήμερα γράφτηκε ιστορία. «Αφιερώνω το Κύπελλο στον πατέρα μας που μας έχει δώσει το παράδειγμα. Όλοι δικαιωνόμαστε για τις δύο σερί Ευρωλίγκες. Αυτό που κάναμε και όταν χάναμε, όταν μας έκαναν πόλεμο, ήταν να συνεχίσουμε να παλεύουμε και αυτό το έχουμε μάθει από τον πατέρα μας», δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος επισήμανε ότι «την επόμενη ημέρα και το χτίσιμο του Ολυμπιακού της νέας περιόδου θα το συζητήσουμε μόλις γυρίσουμε στην Αθήνα. Τώρα γιορτάζουμε. Το σημερινό τρόπαιο το θέλαμε, το ονειρευόμαστε και το αξίζαμε. Απίστευτο αυτό που ζήσαμε σήμερα. Περίπου 5.000 κόσμος του Ολυμπιακού μας ακολούθησε παρά τα οικονομικά προβλήματα και τον ευχαριστούμε. Συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή. Ζούμε μοναδικές στιγμές, είναι μοναδική επιτυχία για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Ήταν η πιο ανταγωνιστική Ευρωλίγκα όλων των εποχών και με τον τρόπο που ήρθε, δεν έχει προηγούμενη η κούπα αυτή». 

YOUTUBE/OLYMPIACOSBCGR
Ολυμπιακός: Η συνέντευξη των αδελφών Αγγελόπουλων μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος από καρδιάς μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στο Φάιναλ Φορ του Λονδίνου.

Όσο για την επιλογή του διαδόχου του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε «απόλυτα δικαιωμένοι για τον Μπαρτζώκα. Η στήριξη στους προπονητές είναι δεδομένη αλλά είναι διαφορετικό να στηρίζεις ονόματα και διαφορετικό νέα παιδιά. Όταν επιλέχθηκε ο Μπαρτζώκας ακούστηκαν τόσα πολλά για το αν μπορεί και είδαμε τι έγινε».

Δοθείσης της ευκαιρίας, δεν παρέλειψε να αφήσει ένα εκπληκτικό... καρφί για «παίκτες που πήραν εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό και αρκετοί από αυτούς φάγανε 20 πόντους προχθές (σ.σ. Παπαλουκάς, Τεόντοσιτς). Και κάποιοι άλλοι ήρθαν για να πάρουν κούπες. Οι μεν θα κλείσουν την καριέρα τους και θα μετράνε εκατομμύρια και οι δικοί μας κούπες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις