Σε Λονδίνο και Λισαβόνα στρέφεται απόψε η προσοχή

Europa League
Πέμπτη, 02 Μαΐου 2013 11:14
UPD:12:28
REUTERS/DENIS BALIBOUSE

Στους αγώνες ρεβάνς των ημιτελικών στο Γιουρόπα Λιγκ η Τσέλσι θα υποδεχθεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ» του Λονδίνου τη Βασιλεία.

A- A A+

Μία ημέρα μετά το Τσάμπιονς Λιγκ θα αναδειχθεί και το ζεύγος που θα συνθέσει τον τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, η οποία φέτος θα φιλοξενηθεί στο Άμστερνταμ, στις 15 Μαΐου.

Στους αγώνες ρεβάνς των ημιτελικών στο Γιουρόπα Λιγκ η Τσέλσι θα υποδεχθεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ» του Λονδίνου τη Βασιλεία, ενώ η Μπενφίκα θα φιλοξενήσει στο «Ντα Λουζ» της Λισσαβόνας τη Φενέρμπαχτσε, με ώρα έναρξης και των δύο αγώνων στις 22:05. 

Οι Λονδρέζοι είναι το φαβορί για την πρόκριση μετά τη νίκη με 2-1 στην έδρα της ελβετικής ομάδας, όμως η πορεία της Βασιλείας στη διοργάνωση έχει δείξει πως πρόκειται για ένα συγκρότημα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού παίζει το ίδιο καλά και μακριά από το γήπεδό του. 

Πιο αμφίρροπη αναμένεται η συνάντηση στην πορτογαλική πρωτεύουσα, αφού το 1-0 της Κωνσταντινούπολης μπορεί να δίνει ένα μικρό προβάδισμα στη Φενέρ, που πάντως δεν θα έχει διαθέσιμους τους Ουεμπό, Μεϊρέλες και Τοπάλ, όμως οι «αετοί της Λισσαβόνας» στοχεύουν φέτος να παίξουν στον τελικό και ταυτόχρονα να πάρουν «εκδίκηση» για την πρώτη φετινή ήττα τους στο Γιουρόπα Λιγκ.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις