Την ανωτερότητα της Μπάγερν παραδέχθηκαν οι Ισπανοί

Πέμπτη, 02 Μαΐου 2013 01:06
UPD:03:41
Youtube/FC Barcelona

O Tίτο Βολανόβα για τον αγώνα

A- A A+

Την ανωτερότητα της Μπάγερν αναγνώρισαν  «ιπποτικά» οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, μετά την χθεσινοβραδινή ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός των Καταλανών, Τίτο Βιλανόβα, εξήγησε, αρχικά, γιατί δεν έπαιξε ο Μέσι: «Μετά τον αγώνα με τη Μπιλμπάο αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις. Δεν είναι τραυματίας, αλλά κανείς δεν ξέρει τη θα γινόταν εάν αγωνιζόταν με τη Μπάγερν. Αν υπήρχαν πιθανότητες πρόκρισης στο τέλος, μπορεί να παίρναμε το ρίσκο να τον χρησιμοποιήσουμε. Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν ελπίδες, δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουμε τη συμμετοχή του», ανέφερε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και συνέχισε:
«Συγχαρητήρια στη Μπάγερν για την πρόκριση. Ήταν ανώτερη και στα δύο ματς και πέρασε δίκαια στον τελικό. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη συμπαράστασή του. Οι αντίπαλοί μας ήταν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, ενώ εμείς έχουμε προβλήματα τραυματισμών όλων τη σεζόν και σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο όλα παίζουν ρόλο».

YOUTUBE/FC BARCELONA

Σεσκ Φάμπρεγκας, Μαρκ Μπάρτρα, Ντάνιελ Αλβες και Νταβίντ Βίγια για τον αγώνα

Καμία δικαιολογία δεν έψαξε για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα ο Ζεράρ Πικέ. Πολύ απλά παραδέχθηκε ότι η Μπάγερν ήταν ανώτερη ομάδα στα μεταξύ τους παιχνίδια και προκρίθηκε δίκαια: «Ζούμε μία από τις χειρότερες ευρωπαικές μας βραδιές. Όταν σκόραρε η Μπάγερν επήλθε πλήρης απογοήτευση. Το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε ο Μέσι, ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, ήταν ένας παράγοντας που έπαιξε ρόλο, αλλά δεν πιστεύω πως θα άλλαζαν πολλά αν αγωνιζόταν. Οφείλουμε να συγχαρούμε την Μπάγερν, που ήταν ανώτερη». 

 

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του προέδρου της «Μπάρτσα», Σάντρο Ροσέλ: «Θέλω να συγχαρώ τη Μπάγερν. Ήταν χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία η καλύτερη ομάδα και άξιζε να προκριθεί στον τελικό. Η πρόκριση για μας χάθηκε στο Μόναχο. Ασφαλώς η απουσία του Μέσι ήταν αισθητή, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες στάθηκαν στο ύψος τους. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας, το τεχνικό τιμ και τους φιλάθλους».

Η πρόβλεψή του για τον τελικό: «Αυτή την περίοδο η Μπάγερν ίσως είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ευρώπη και θα κερδίσει στον τελικό, αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις