Χάινκες: «Ανώτερη ομάδα η Μπάγερν»

Πέμπτη, 02 Μαΐου 2013 00:53
UPD:03:41
REUTERS/EDDIE KEOGH

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιουπ Χάινκες (φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Η απουσία του Λιονέλ Μέσι στοίχισε πολύ στη Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το Γιουπ Χάινκες, παρ' όλα αυτά ο τεχνικός της Μπάγερν παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήταν ανώτερη και δίκαια προκρίθηκε στον τελικό.

«Κανείς μας δεν περίνενε ότι θα περάσουμε στον τελικό με συνολικό σκορ 7-0. Η υπεροχή μας, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρη και στα δύο παιχνίδια. Ειδικά η Μπαρτσελόνα είναι πολύ δυνατή ομάδα και γνωρίζω καλά πως παίζουν και την φιλοσοφία τους. Η ομάδα μου κατάλαβε την τακτική τους προσέγγιση πολύ καλά και εφάρμοσε άριστα τα πλάνα», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απουσία του Μέσι: «Η Μπαρτσελόνα είναι διαφορετική ομάδα χωρίς τον Μέσι. Η απουσία του μας προκάλεσε έκπληξη».

Όσο για τον τελικό του Λονδίνου, τόνισε: «Δίκαια πέρασε στον τελικό και η Ντόρτμουντ, καθώς, όπως κι εμείς, έκανε μια καταπληκτική σεζόν στη διοργάνωση. Φυσικά είναι μια μικρή έκπληξη η παρουσία της στον τελικό. Ελπίζω να είμαστε εμείς νικητές στο Γουέμπλεϊ». 

YOUTUBE/FCBAYERN
Μπάγερν M.: Ρόμπεν και Σβαινστάιγκερ μιλάνε για τον τελικό του Champions League

Οι Αριεν Ρόμπεν και Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ μιλάνε για την πρόκριση της Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Champions League

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ των Βαυαρών στο «Καμπ Νου», Άριεν Ρόμπεν, χαρακτήρισε ιστορική την πρόκριση της Μπάγερν στον τελικό του τσάμπιονς λιγκ με το εμφατικό 7-0 στο σύνολο απέναντι στην Μπαρτσελόνα: «Πραγματικά ήταν απίστευτη η εμφάνισή μας. Γράψαμε ιστορία. Όταν πιάνουμε τέτοια απόδοση απέναντι σε μια ομάδα που έχει κυριαρχήσει στην Ευρώπη την τελευταία πενταετία και έχει τόση ποιότητα, είναι κάτι φανταστικό».

Για τον τελικό προέβλεψε πως «θα γίνει μεγάλο ματς. Η Ντόρτμουντ έχει αποδείξει την τελευταία τριετία πως είναι πολύ καλή ομάδα. Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις