Νοκ άουτ με Ντόρτμουντ ο Μαρσέλο, δύσκολα ο Μόντριτς

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 17:41
UPD:20:32
EPA/PETER POWELL

Ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης Λούκα Μόντριτς δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση και σύμφωνα με το ιατρικό τιμ τα οριστικά συμπεράσματα για τη συμμετοχή του θα εξαχθούν αύριο.

A- A A+

«Πύρρειος» αποδεικνύεται η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπέτις, καθώς οι τραυματισμοί των Μαρσέλο και Μόντριτς αποδεικνύονται πιο σοβαροί από τις πρώτες εκτιμήσεις και τουλάχιστον ο πρώτος δεν θα προλάβει τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ντόρτμουντ.

Η φλεγμονή στο πόδι του Μαρσέλο δεν υποχώρησε σήμερα, οπότε οι εξετάσεις που επρόκειτο να υποβληθεί σήμερα ο παίκτης θα καθυστερήσουν για 24 ή 48 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα τον πρώτο αγώνα με τη Μπορούσια την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ θεωρείται απίθανο να είναι διαθέσιμος και για τη ρεβάνς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Όσον αφορά τον Λούκα Μόντριτς, που αντικαταστάθηκε στο 62΄ με σύσπαση στο μυ του ποδιού του, δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση και σύμφωνα με το ιατρικό τιμ τα οριστικά συμπεράσματα για τη συμμετοχή του θα εξαχθούν αύριο. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις