Ισπανία: Μεγαλώνει το μυστήριο γύρω από τον Μουρίνιο

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 15:38
UPD:16:04
REUTERS/SERGIO PEREZ

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζοζέ Μουρίνιο

A- A A+

Το μυστήριο γύρω από τις κινήσεις του Ζοσέ Μουρίνιο και την τελική επιλογή του για τα επόμενα βήματα στην καριέρα του μεγαλώνει…

Όπως δήλωσε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «La COPE» ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ομάδας «CD Canillas», Μανουέλ Αλβάρεθ, «ο Μουρίνιο μας είπε ότι δεν θα είναι σε θέση να δώσει τη συνήθη ομιλία του στο τεχνικό επιτελείο μας την επόμενη σεζόν, γιατί δεν πρόκειται να είναι εδώ».

Η δήλωση έγινε μετά τη συνάντηση που είχε με τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, στα γραφεία της ομάδας που εδρεύει στην περιοχή Ορταλέζα της ισπανικής πρωτεύουσας.

«Αν φύγει ο ΄΄Μου΄΄ θα είναι μια μεγάλη απώλεια για το ισπανικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι ο Φλορεντίνο (Πέρεθ) θα μπορέσει να επιλύσει το θέμα», πρόσθεσε ο Αλβάρεθ.

Ο γιος του Μουρίνιο, Ζοσέ Τζούνιορ, είναι μαθητής στο «Canillas» και ο Πορτογάλος προπονητής επισκέπτεται τακτικά το εκπαιδευτικό ίδρυμα για να παρακολουθήσει τους αγώνες, τις προπονήσεις και να προσφέρει συμβουλές σε τεχνικό προσωπικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις