Ευρωλίγκα: Πανίσχυρες οι έδρες στους πρώτους αγώνες

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 00:27
UPD:00:29
EPA/SERGEI ILNITSKY

Φάση από τον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Κάχα Λαμποράλ.

A- A A+

Οι έδρες αποδείχθηκαν από… μπετόν στους πρώτες αγώνες των πλέι οφ της Ευρωλίγκας καθώς και στις τέσσερις αναμετρήσεις, που ξεκίνησαν την Τρίτη στη Βαρκελώνη, νίκησαν οι γηπεδούχοι.

YOUTUBE/EUROLEAGUE

Για να συμβεί αυτό, πάντως, χρειάστηκε να επιστρατεύσουν τις… σφυρίχτρες τους οι διαιτητές στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», που με τις αποφάσεις τους δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να πανηγυρίσει, ενδεχομένως, μια μεγάλη νίκη.

YOUTUBE/EUROLEAGUE

Στις υπόλοιπες τρεις συναντήσεις, ο Ολυμπιακός νίκησε την Αναντολού Εφές, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβλήθηκε της Κάχα Λαμποράλ με 89-78 και η Ρεάλ «διέλυσε» τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 79-53.

YOUTUBE/EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μ. - Κάχα Λαμποράλ 89-78

Στη Μόσχα, πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα ήταν ο Γουίμς με 19 πόντους (4/7 τρίποντα), ενώ ο Τεόντοσιτς πρόσθεσε 17 (και 5 ασίστ) και οι σέντερ Κρστιτς, Κάουν είχαν από 16, απέναντι στους  Κοζέρ (17) και Νοτσιόνι (16).

YOUTUBE/EUROLEAGUE

Ρεάλ Μ. - Μακάμπι Τελ Αβίβ 79-53

Στη Μαδρίτη η Ρεάλ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μακάμπι, την οποία νίκησε με διαφορά 26 πόντων. Οι Φερνάντεθ (15 πόντοι) και Ροντρίγκεθ (10) ήταν οι καλύτεροι της «βασίλισσας», ενώ από την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ ουδείς παίκτης σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις